turkan-4 Happy_27 12 ağustos bakalim 🙂 bulantilar devam ediyor biraz ve bel ağrısı çekiyorum kimi zaman onun dışında rahatım 😇
Dyg61 Happy_27 bulantılar devamke göğüslerim hala hassas baş ağrısı var bu aralar bir de tahmini 10 Ağustos dedi bakalım
Lulemom 15+1 deyim. Hiç bi belirtim yok. Hamile değil gibiyim. Kiloda hiç almadım. Sanırım bebek hareketini hissedene kadar bende hamileliğimi hissedemicem 🙄
Esen3535 Lulemom bende 16+4 oldum göbeğim çıktı ama bebeği henüz hissetmiyorum 20ye kadar anca hissedersin diyorlar ve doktorum da 16 ve sonrası demişti ve kilolu insanlar daha gec hissedermiş
-Y61- Happy_27 canım bende 15+3 deyim hic bulantım olmadı cinsiyet icin sabırsızlanıyoruz 😇 öğrendin mi sen cnm
Seyda652 Happy_27 bende 15+1 uyku düzensizliğim dısında ve herseyi hala yiyemem dısında şükür iyiyim tahmini doğumda 20 agustos gibi bide serklajlıyım hayırlısı bakalım bu arada aramızda cinsiyet ögrenen varmı kızlar😂
Seyda652 Lulemom bende 14 haftalıkken öğrendim ama benim doktorum hep 16 yı beklemek istedi ben cok ısrar edince bakarım dedi ve net olmamakla birlkte kız dedi🥰
Lulemom Seyda652 ben sormamıştm direk doktorum bu bi kız dedi. Kesin mi dedim kesin dedi. Ekranda da bize gösterdi gördük bizde 😄bebeğe göre değişiyo sanırım.
Mom8899 Happy_27 Temmuz sonu Ağustos başı benimki büyük ihtimalle ☺️ Bulantılarım bitti sayılır, kasık ağrım var benim de ☺️
480948 Mom8899 Benim de temmuz sonu ağustos başı gibi kasık ağrım war geceden beri biraz telaşta yaptım açıkçası ne düşünüyorsunuz sizin nası kasık ağrısı
Kediannesi123 Mom8899 benimde Temmuz sonu Ağustos başı görünüyor inşallah vaktinde doğar bebişlerimiz 🌸
Ebrukarayali Biz de 15+5 olduk. Prilama devamm hala bulantılar devam ediyor. Dehset baş ağrım oldu bu hafta . Beklenen doğum tarihimiz 20 Ağustos. P.tesi kontrole gitcez nasipsee
Razz7020 Happy_27 27 Ağustos tahmini benimde☺️ 14+4 olduk. ara ara kusmalarım meşhur ya sabah ya akşam oluyor 2-3 günde bir geliyor nedense 🤷🏻♀️
Seyda652 Lulemom bana daha kesin demedi salı kontrol var bakalım 16 haftalık olcaz o zaman tekrar sorcam peki böyle minikte olsa kıpırtı hissediyomusnz
asyahumam Happy_27 biz de 17 haftalık olduk temmuz sonu Ağustos başı sanırım 😍 alışveriş yapmaya bu ay başlayacağım ama yaz ürünleri neler yaz bebeği nasıl giydirilir hiç blmyrum yaa kafam çok karışık 🤗 sizler bir şey aldınız mı kızlar
Benbenim asyahumam ayyy alın bendende o kdr bende kararsızom kaç aylıktan kaçar tame nelerden kaç tame almam gerektiğini bilmiyoeum :///
Lulemom Seyda652 hiç bişi hissetmiyorum. Hamile olduğumu bilmesem hamileyim sanırım demem yani 😄 doktorum anca 20. Haftada balık kayması gibi hissedersin dedi. 20. Haftayı bekliyorum 🤷♀️