Sfnur Asyaayaz1 Cok kötü ya 🤦🏻♀️ eee buda canımı sıkıyor hem rahatsız ediyor hemde 2 kilo alcaksam kabızlıktan beş kilo alırım artık
Asyaayaz1 Rabis01 su fazlalığı oluyormuş gebelik şekeri çıkma ihtimali ve malesefki erken Doğum riski oluyormuş allah korusun
tgba22 Ben de 18 e az kaldı da bu ara aşırı yogun alıntı oluyor sizlerde durumlar nasıl korkuyorum gördükçe yumurta akı kıvamında bol geliyor yesilimsi oluyor bazen ?' Bi de ayakta falan durunca oluyor gibi batmalar oluyor bende de neden kızlar
Gul36 tgba22 doktor kontrolunu erkene almani tavsiye edebilirim. Bende de oluyordu aynı şikayetler kac gundur hastane de yatıyorum. Düşük ihtimalim cok yüksek.
Kediannesi123 tgba22 şeffaf oluyorsa normal ama yeşil enfeksiyon olduğunu gösteriyor canım doktoruna bilgi ver mutlaks
Gul36 Kediannesi123 aynı şikayetlerim vardi düşünürdü beni ama bisry olacağıni düşünmedim. Gece ani sancıyla hastane geldik bi haftadir yatiyorum. Düşük riskim cok yuksek. Rahim agzimda 2cm acilma ile kesem asagiya düşmüş
Babyyyymother Happy_27 benim cok güzel masallah hala yakami bırakmadı hergun olmasada hala bulaniyor ve çıkardığım zamanlarda oluyor 😏
Kediannesi123 Gamzeakd evet ama tuvaletim yok 😀 ya bana kasılma gibi geliyor Allah korusun değildir inşallah çok tedirginim şuan doktorum da daha dönmedi
Kediannesi123 Gamzeakd inşallah canım ya korkuyorum ilk bebeğimi 22. Hafta da erken doğumla kaybettim o yüzden bağırsak ağrısı bile olsa içim içimi yiyor. Doktor da devam ederse gel bakalım dedi ama biraz daha bekleyeyim bakalım
Gamzeakd Kediannesi123 rabbim cennetinde kavuştursun . Sağsalim alırsın inşallah kuzum bebeğini kucağına 🌸
Kediannesi123 Gul36 çok geçmiş olsun umarım sağlıkla atlatırsınız 🙏🏻 Serklaj yapmayı falan düşünüyor mu doktorunuz nasıl bir tedavi başladı