Bsrnrygt cihazların durumu özelden özele devletten devlete değişiyor açıkçası. Gebelik durumunda beklentimiz ve hassasiyetimiz oldukça yüksek oluyor. Hekim de çok önemli. Ben de sağlık personeliyim. Pandemi süreci gerçekten bir çok şeyi değiştirdi. Kadın doğum doktorlarının diğer branşlara göre hasta sayısı da fazla oluyor. Özelde çalışıp seni önemsemeyen doktor da gördüm. Devlet Hastanesi’ne gebelikten önce başka sıkıntılar için kadın doğuma giderdim ki kendi hastanemde de harika doktorlar vardı. Şimdi devlet hastanesinden randevu bile alamıyorsun. Çok kalabalık. Eskiden özellerde eşinde seninle giriyordu ama şimdi çoğu özel hastaneler almıyor. Bize gelince biz de özel klinik takipliyiz riskli gebe olunca. İstediği tetkikleri yazıyor aile hekimliğinde yapıyoruz. Doktorumuzdan ve klinik çalışanlarından çok memnunuz. Yeri geliyor muayene saatimiz bir saat gecikiyor ama ne verilen para ne de beklemek hiç canımızı sıkmıyor. Hekim hasta arasındaki uyum sağlandıktan sonra insanın içi daha huzurlu oluyor.