Bsrnrygt Merhabalarr☺️ Makineler ve kullanılan her şey konusunda devlet hastaneleri,devletin imkanları her zaman için daha iyidir diye duyuyorum çevremden. 18+6 haftadayım özele gidiyorum ve ilk gebeliğim. Peki sizce devlete geçmeli miyim 🌺
Lulemom Bsrnrygt bende tam tersi devletin aletleri cihazları daha eski diye biliyorum. Belki hastaneden hastaneye değişiyo olabilir 🤔 ama ben her zaman her konuda özelciyimdir. Devlette insan yerine konmuyorsun bile.
endobeybi Bsrnrygt biraz bütçe meselesi, biraz gittiğin özel hastanenin klasmanına, olanaklarına bağlı. Bazı özeller var devletten kat kat iyidir, bazı özeller var devlete gitsem daha iyiydi dersin
Nuray23 Bsrnrygt aksine kullanilan makineler ve imkanlar ozelde daha iyi. 👍 imkanlar dahilinde ozele gitmek iyi bence
-Kbra8- Bsrnrygt imkanınız varsa özelde devam edin bence de. Hele ki şu pandemi sürecinde devlet çok sıkıntılı.
ozgeacar Bsrnrygt İmkanlarıniz el veriyorsa kesinlikle özel tabikide.en azından seni insan yerine koyarlar paran konusuyo.devletide kotuleyemem tabikikide bir çok devlet Hastanesi’nde ozeldekininden daha iyi doktorlar da vardır elbette.ama şimdi şu pandemi döneminde hastanelerin diklim diklim olduğu bir zamanda kesinlikle özeli öneririm özelde daha sakin en azından
Bsrnrygt ozgeacar Doğru söylüyosunuz tamamen müşteri gibi el bebek gül bebek ilgileniyorlar☺️ Vaktinizi ayırdınız teşekkür ederim♥️♥️
Busrahalil44 Bsrnrygt 🤣 onu diyenlere sesleniyorum 16. Hafta da bile bebeğimin cinsiyetini göremediler doktorun söylediği cihazlar çok eski belli olmuyordu özelde 14. Haftada cinsiyetini söyledi doktor. Soruna gelince canım hem devlete gittim hem özele bence bütçenin bilmiyorum ama ben ilk aylarda devlete gittim çünkü testi ıvır zıvırı baya para tutuyor zaten ihtiyaç halinde özele gidince bal gibi bakıyorlar ben 32 den sonra özele başladım doktor soruyor zaten bunu şunu yaptırdın mı diye sonra kendi takibe alıyor birazda doğumu nasıl istediğine bağlı benim özele gitme düşüncem normalden sezeryana dönerse diyeydi ki öyle oldu normal doğuramadım sezeryana kaldım özelde ameliyat oldum pişman değilm 😁
Bsrnrygt Busrahalil44 Çok tatlısınız 🥰 vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Benim de kafamı karıştırdılar bi danışmak istedim sizlere ama katılıyorum dediklerinize ♥️♥️
ilkannelikkk Bsrnrygt Devletteki ultrason cihazları bildiğiniz çöp 🙄 bi fotoğraf verdi ne başı belli ne kolu bacağı ama özeller öyle mi her şeyini görüyosun 🤩
haziranin25i Bsrnrygt ülke genelinde devlet hastanelerin çoğu pandemiye baktığı için özele devam etmenizi öneririm.
Portakalgeliyor Ben şehrimdeki devlet hastanelerinden memnun değilim insanı öyle küçük görüyolarki azarlıyorlar özele gidiyorum hem ilgi görüyorum hem daha düzgün takip ediliyorum 👀
[silindi] Bsrnrygt ben de özele gidiyorum ilk gebelgmde de gittim randevu sıkıntısı yasamak bile yoruyor insani zaten devlette. Devlette her doktora gidilir ama kadin doguma cok zor bence cok cok iyi ilgili bi doktor bulan sanslilar varsa ne ala. Maddi sıkıntılardan dolayi tahlil zamanlarnda devlete gidiyorum daha bgn gittim hicbir sey söylemedi 😄 konusulmayan bir doktor randevusuydu
Bsrnrygt [silindi] Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ♥️♥️ Vakit ayırdığınız için çokk teşekkür ederim 🥰
EEEEEEL Bsrnrygt vllh devlet doktorları yoğun oluyorsa eğer baştan savma yapabiliyorlar bazen cinsiyetini bile soylemiyorlar ama eğer hasta fazla yoksa ozelden çok daha iyi olabiliyorlar. İmkânın varsa hiç devlete geçme bence
Beyzan Bsrnrygt bunu diyen kesinlikle yanılıyor. Buraya atılan ultrason fotolarına bı bakın bazı hastaneleri tenzih ediyorum ama çoğu devlet hastanesinde çekilen ultasonda bebeğin eli kolu neresi belli değil kaldı ki çok büyük çoğunluğu ultrason fotosu vermiyor içeri kimseyi almıyor bebeğin gelişimi hakkında bilgi vermiyor adam akıllı. Benim şahsi fikrim şu ailenin az da olsa durumu varsa kontrol özelde olmalı ki gebelik süreci rahat geçsin( testler devlette yapılabilir mesela İstanbul’da detaylı ultrason a 600 TL istemiyormus bazı özel yerlerde bu durumu yaşamamak için devlette yaptırabilirdim onu) doğum zamanı gelince eğer anne normal doğumda kararlı ve bilinçli ise ama özele para verecek imkanı da yoksa devlette olabilir doğum ama özelde sancı çekerken eşinin annenin bir yakininin beline masaj yapması elini tutup sana moral vermesi paha biçilemez bence. O nedenle özele gidiyorum.Devlete giden arkadaşlara da tek duam Allah iyi insanlarla karşılaştırsin çünkü biliyorum devlette de iyi ebeler doktorlar var inşallah hep onlar çıkar gidenin karşısına
Bsrnrygt Beyzan Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah yazdıklarınız cok doğru. Vaktinizi ayırdınız çok teşekkür ederim ♥️♥️