Happybsrn Mizgin2020 iyi de senin eşinde hiç sperm yok değil ki var yanı spermi ben olsam bı denerdim
Mizgin2020 Happybsrn canım aşılamayı kabul etmiyor napayım ki o zamn ameliyat olucak başka elimden gelen bı care kalmadı evlat hasreti çekiyorum
Happybsrn Mizgin2020 Allah nasip eder inşallah 🙏 tez zamanda …ama işte beklemek çok sıkıcı.. eşin gerçekten çok inatmış 😄
Mizgin2020 Happybsrn çok fazla inat yani ben naparsam da aynı inatligina devam eder beklemek tabi ki zor ameliyattan da 6 ay ya da daha fazla süre sonra oluyomus
Mizgin2020 Happybsrn aynen canım senin de Mart ayındaki olacak aşılama hayırlısıyla olur inşallah 🥰🥰 beni etiketle arada yaz canım inan ben de unutkanlık çabuk oluyor ya
Happybsrn Mizgin2020 evt varsın ama özel tartışma yok burda da herşey yazılmıyor ☺️ artık bizde teskere alsak😜😜😜
Sose Melihakaya adetten 1 gün önce veya adet gününü bekle bence.. Diğerlerinde negatif görebilirsin.. Bu arada bu Klarak meselesi hurafe değil gerçekmiş onu dene 😂
Muhammed_melih_and_miracle hayatım pahalı testler var onları alma boşuna ucuzundan 2-3 tane al öyle bak ben o şekilde adetten 3 gün sonra pozitifimi buldum