Gull_94 Melihakaya ben ıkı hamılelgmde de ıkı hafta kadar bekledım sanırım ılkınde net ıkı hafta ıkıncıde bı 8 gun falan gecmıstı yanlıs hatrlamıyosaö evde yaptıgım ıcın test net olsun dıye
Defnealya_ Bstg yumurta çatladıktan sonra sayılması gerekmiyor mu sonucta döllenme çatlamadan sonra olmuyor mu
Mizgin2020 Happybsrn canım napiyn özel sohbet yeri kalktı seni hiç göremez oldum eşim büyük ihtimal ameliyat olucak sende ne var ne yok
Bstg Melihakaya belirtilerim sadece uyku hali ve halsizlikti. Bulantı vs daha ilerleyen dönemlerde başladı
Mhtp_hmsre34 Kızlar meraba. Bende son adet tarihim 15 Şubat. Yumurtlama haftamdayim. Yorgunluk ve yoğun baş ağrım var çok halsizim yaşayan oldumu. Erken gebelik belirtisimidir sizce. Daha çok erken ama kendimi yorumlayamadim
Happybsrn Mizgin2020 evt çok saçma özel tartışma kapalı olması 🤔 tatile gittim geldim aşılama daha olmadım yani Mart ayında aşılama olacam…neden eşin ameliyat oluyo senin eşinin değerleri de düşüktü önce bı aşılama deneseydin belki tutardı ameliyat uzun süreç
Mizgin2020 Happybsrn canım urolojiye gittik damar tıkanıklığı varmış ameliyat olunca düzelir dedi sol tarafta varis varmış mecbur ameliyat olucak
Happybsrn Mizgin2020 iyi de senin eşinde hiç sperm yok değil ki var yanı spermi ben olsam bı denerdim