Gzlmls OzgeSahin2 38+3 olduk bana haftaya tekrar gel dedi çatı muayenesi falan yapmadı neden acaba şehir hastanesine gidiyorum
Neserdi OzgeSahin2 23 martta zorunlu sezeryan gunu verdi doktorum ama daha erkende alabilirim hazirlikli olun dedi yuksek tansiyondan
Eylul58 Zhanaat ne guzell😍😍 Miraç kandiline denk geliyor birde kismetse Nasil hissediyorsun kendini canım?
uykusuzbirben Feride34 felç olma durumunu bilmem ama ilk doğumum spinal sezryn olmuştu. 5 yıldır hala bel ağrısı çekiyorum öncesnde hç bel ağrısı şikayetim yoktu. Bu doğumumdada bunu göze alarak yine spinal yaptrcm ztn bu iğnelern kalıcı etkilerinden biri bel ağrısı oluyo genelde .herkeste bir olmasada.
Zhanaat Eylul58 ayyy yoksa daha da mi erken gelecek sizin bebis sağlıkla gelsin ins merak ettim nisan geldiğini nasil anladiniz doktorunuza haber verdinizmi
Eylul58 Zhanaat koyu Kahverengi sümüksü yoğun bir akıntı geldi bende, haber verdim doktora nat cektirdim saglik ocaginda sancim cok cikmadi, yarın muayenem var bakalım neler olacak🤲🏻 Dua edin lütfen