mucizemm_3 limonluchescake bugün fazla yürüyemedim 5000 Adım bebeğin kıyafetlerini falan yıkadım yavaş yavaş hazırlayayım dedim
Esradgn3558 34+3 günlüğüm her gün yürüyorum ve egzersiz yapıyorum ben de 😊 genelde 7000-8000 adım oluyor ama bugün alışverişe çıkmıştım 16.296 adım atmışım 🙋♀️
limonluchescake mucizemm_3 ben 6.000 attim kuzum. Yarından itibaren tam gazz devamm. Bakalım bugün pazar kısıtlamada napıcaz
mucizemm_3 limonluchescake ben bugün 4000 bin adım attım sabah simit almaya çıktım çalıştığım için izin kağıdım var
mucizemm_3 limonluchescake dün 5700 tamamladım bugün 4600 yokuş yukarı olduğu için yordu akşam üstü eşime çıkalım dedim yattı uyudu bende tek çıkmak istemiyorum bugünü 4600′le kapatacağım
Kizcek Her gün bir saat yuruyoum toplam 4 km 6500-7000 adim ediyor. İlk iki trimester tempolu yuruyus onerilir, ucuncu trimesterda kan akisini kollara-bacaklara yoneltmek bebegi sıkıntıya sokabilecegi icin tempoyu dusurmek gerekir.
mucizemm_3 Kizcek çok iyi bende her gün artırmaya çalışıyorum ama belli olmuyor bacağımın alt tarafına dün sabah kramp girdi nasıl bir krampsa kesin damar damar üstüne bindi ağrı yapıyor masajda yaptım ama geçmedi
limonluchescake mucizemm_3 hazır mısın! Bugün tam 12.300 adım attım🙈🙈🙈🙈 sabah cıktım bir yüeüyüse bir de aksam. Ölüyorum suan :)))) buraya yazmak icin heyecanlandim gün boyu😇
Havva- mucizemm_3 23 haftalığım geçen haftaya kadar yürüyüş yapıyordum ama doktor yasakladı kendimi çok yormuşum kanamam oldu iki üç kez artık yapmıyorum
mucizemm_3 Havva- dikkatli olun önce sizin ve bebeğin sağlığı benimde başta öyleydi 12 haftaya kadar hep dikkat ettim