Suna11 leaf-07 Merhaba bende 23 şubatta hsg çekildim hiç bir sorun çıkmadı aynı şekilde ve bende de benzer durum var. benimde önümüzdeki hafta randevum var kafaya takmıştım biraz doktora soracağım gidince ama sanırım bir çok kişi yaşamış benzer şeyleri.
leaf-07 Suna11 o zaman demek mi normal olanı ağrı hissedilmesiymis diye düşünmeye başladım ben açıkçası 😉güzel haberler alacağımız kontroller olur inşallah 🤲
Kartanesim leaf-07 Benim öyle olmuştu canım sıkıntı yapma ve hsg çekildiğim ay hamile kaldım.Inşallah rabbim bütün isteyenlere ve sanada bebiş nasip etsin canım.Pozitif düşün
Suna11 leaf-07 Merhaba kusura bakmayın sormuşsunuz ben daha yeni gördüm. Benim ağrım sadece yarım saat 1 saat kadar sürdü sonra baya rahatladım. Aynı gün akşamı yine adet ağrısı gibi tekrarladı çok hafif sonra tamamen geçti 😊
afrasil leaf-07 benimde 3ünde bitti 8inde randevum gec olur mu diye düşünuyordum ama öyle olsa zaten vermezlerdi
leaf-07 afrasil doktorum adetten sonra ilişki olamadığı sürece 4-5 güne kadar bile çekilebilir demişti. Sıkıntı olsa çekim işlemi için randevu oluşturmazlardı büyük ihtimalle ,içinizi ferah tutun,rahat ve kolay bir çekiminiz olur inşallah 🤲
whitedream Meless bende 5. gün çekildim adetim 2 gün sürdü öyle olunca randevu alabildim bakalım bu ay yumurtlama denk gelirse diye korunmuyorum hamile kalma ihtimali yüksek oluyo diyolar 🙄
Meless whitedream aynen canım benim adetim 7gün sürüyordu biter bitmez çekildim. İnşallah bu ay senden de güzel haberler alırız🙏🌸