Stmom Bebegim0101 bu aksam acilden betaya baktiracagim tekrar yarin cok yogunmus cuma günü doktorumla görüşeceğim cumaya kadar bekleyemiycem bu aksam betaya bakarım duruma göre cuma da bakilir belki 😊
Stmom Bebegim0101 ben gecen hafta cuma kan verdim daha 5hafta bugun olduk rahim kalinmasmasina bakti kese görünmedi betam düşüktü, bu akşamki beta sonucuna göre cuma gideceğim kısmetse
Bebegim0101 Stmom evet cnm 4 haftalıkken 399 du,5 haftalikken keseyi gorduk 1 defa lan testi yaptirdim cnm ben,sali gunu 7 haftalk olacak insallah dr.ozaman bebek ve kalp atisi duyulr dedi sabirsizlikla bekliyorum
Stmom Bebegim0101 benimkide bugun belli olacak duruma göre doktorum çağıracak insallah bende görebilirim:)
Kimkibu Stmom herkesin farkı ben hic yaşamadım bulantu kusma tiksindi hic zorlamadu beni hamilelik halada öyle karnım cıkıyor kıpırdıyor hamileyim diyorum:)
Busra-uzay @Stmom hiç korkma hayatım ben hiç belirti yaşamadım ne mide bulantısı ne tiksinme vb. 25+1 olduk sadece geceleri uyuyamıyorum onun dışında karnım büyümese hamile olduğumu bilmeyeceğim gerçekten 🙏 oğlum da çok iyi 10 gün önde ilerliyoruz diyeceğim o ki hiç korkma endişe etme