Bgs Stmom 36+6 haftalık hamileyim en başından beri hiç bir belirtim yok. Şanslı kısımdansın değerini bil
2baby1cat Stmom kerkeste farklı oluyor canım benim de hiç belirtim yoktu çok tahat hamilelik geçirdim üçüncü ayımda et yiyemedim sadece bir ay kadar midem bulandi toplasan üö kere anca kusmuşumdur
Nesibe92 Stmom hiicc korkma benim hic bir belirtim olmadi adetim gecikmese anlamazdim hamile oldugumu benim 12 . Haftadan sonra kasık agrim basladi
ATC Stmom kız korkma şanslısın bende oğlumda hiç bi belirti hissetmedim ne mide bulantısı ne baş dönemsi ne hassasiyet hiç bişey yani hiç korkma
Mom040 Ben de aynı düşüncedeydim hep, gitsem de kalp atışını duysam bir sıkıntı mı var acaba diyordum. 13+2deyiz daha kusma vs yaşamadım, sadece sabah aç karna su içtiğimde midemin bulandığını hissediyorum fakat o normalde de oluyordu bende.
derinsart Stmom benm düşük riskim vardı diger belirtileri yaşamasamda kanamam olmustu oyuzden o bosluga düşüememiştim😅ama hafta ilerledikce bosluk hissi kalmicak heryere tekme savuruyo hic bosluk hissi kalmicak bu günlerin tadını cıkarin sora uykusuz geceler 😃
Stmom Melegimolsun haha tamam şükredecegim🙏🙏😀 size de sıfa diliyorum size insallah en yakin zamanda duzelirsijiz 🙏
Zyneepemree Stmom valla ben 9 haftalığım göğüs şişliği ve sabah bulantıları dışında başka belirtm yok . Herkes bir olmuyor demek kimbünye meselesi olduğunu düşünüyorum sabahtan akşama kadar kusmaktansa kokudan rahatsız olmaktansa ben şükrediyorum 😌
Minikbidunya Stmom 7. Hafta hafif başladı 9. Hafta çoğaldı 10+2 halen yoğun bulantı yorgunluk iştahsızlık var
Tugcetatli Stmom hic belirti yok bendede 5 haftalik kokuya duyarlilik bile yok eger boyle giderse cok sansliyiz ama sacma sapan seylere aglayabiliyorum😊
Stmom Tugcetatli o bende gecen hafta oldu bu hafta çok mutluyum bilmem neden 😂 gecen hafta evde kocam benden korkmuş olabilir bir bağırıyorum 1 saat sonra hicbirsey yok 😀
Bebegim0101 Stmom ben 6 haftalik gebeyim bendede pek belirti yok bende korkuyorum,siz naptiniz acaba dr.gittinzmi
Stmom Bebegim0101 bu aksam acilden betaya baktiracagim tekrar yarin cok yogunmus cuma günü doktorumla görüşeceğim cumaya kadar bekleyemiycem bu aksam betaya bakarım duruma göre cuma da bakilir belki 😊
Fridasrose Stmom ben hamile oldugumu 6 haftalikken öğrendim hic bir belirti yoktu. Suan 30 haftalığım bu zamana kadar bulantı ve kusmam olmadi