Secuuss Dilara1903 canım ben alıp kavanoza dolduruyorum baktım paket olarak kalmamış ama maviydi paketi markasını hatırlamıyorum su an 🤦🏼♀️ Ama değişikte alıyorum ne geçerse bi çay kaşığı koyuyorum
Ebruusimsekk isimsizbiranne yatma sırtını yükselt benfe aynıyım ilaçlar fayda etmiyo 3 tane yastıkla yatıyorum düz yatınca midemin suyu ağzıma geliyor daha kötü oluyorum
Mervenurbr isimsizbiranne elma benım tek çözümüm oldu diyebilirim . İçtigim su bile midemi yakıyordu . Ama ben eczaneden Gaviscon aldım. Hamilelerin kullandığı olan derseniz ona göre veriyorlar . Ve ciddi anlamda benı rahatlatıyor. Bende hiç çekmeyin bu acıyı
Sevdelibol Elma , ayva, maden suyu tüketebilirsin canım. Eskiler derya bu mide yanmasına saclı olucak diye acaba bir etkisi varmıdır 28. Haftamdayım benim hiç yanmadı midem
isimsizbiranne 12333544 gördüm gördüm allah razı olsun vallahi kesti dün yazamadım saat geçti diye valla dua ettim size 🥰🥰🥰
eftelya1 isimsizbiranne çam Sakız’ı çok iyi geliyor ama bulabilirmisin bimiyorum ama damla sakızı deneyebilirsin bana doktor damla Sakız’ı önermişti
Saraselo63 isimsizbiranne şu anda kaç saattir mide yanmasından ağlarken yazıyı gören ben 😥yanıyor bacım Ateş topu mübarek
Buketkucuk isimsizbiranne bana muz iyi geliyor ama kimisinin midesini daha fena yapıyor. Süt soda yoğurt falan iyi geliyor, uzandığınızda yastığınızın yüksek olmasına dikkat edin yağlı baharatlı ağır yiyeceklerden uzak durun 🙏🏼