miniginannesi26 Şuan elimde maden suyu yatağın ortasından yazıyorum 🥰 hala geçmeyen mide yanması 😹 kızlar dua edin en kısa zamanla sağlıklı bir şekilde doğurayım çok yoruldum 🤷♀️
hili61 miniginannesi26 ben de çok yoruldum ayak ve bacaklarımda ödem var. Ne açılma var ne bi belirti gelmeye de niyeti yok 🤷♀️
Abcxyz miniginannesi26 bizde 38+3 olduk mide yanmalari devamkee 🥵🥵🥵 sacli olur sacli olur diyorlar eger sacli olmazsa bunu diyenin agzni yirtcam 😂😂😂
miniginannesi26 Minnosunannesiii direk yiyecek miyim 38 haftalık oldum çocuk doğacak yeni öğreniyorum 🤣🤣
miniginannesi26 hili61 ve bide bizim oğlan 37 de 3600 dü bu hafta kaç oldu kim bilir nasıl çıkaracağım 😢
Himom miniginannesi26 açıklık hissi var mı yani nasıl diyim bi etkisi oluyor mu açıklığın ağrı sızı gibi ya da bebeğin çok aşağıda olması gibii
hili61 miniginannesi26 ben gittim bugün 2 sancım çıktı 1 cm de açıklık 3700 olmuş kilosundan dolayı beklemek istemedik cuma suni ile şansımızı denicez olmazsa sezaryen Rabbim hayırlısını nasip etsin 😇
miniginannesi26 Abcxyz benim kocam keel bacım bende aynısını diyorum inşallah baban gibi olmazsın diye 😻😻😎😎
Abcxyz miniginannesi26 kiz biz de cok sacli sayilmayiz hani babasiyla benim sacmi toplasan bir avuc sac eder 🤣🤣🤣
Abcxyz miniginannesi26 kiz deli misin 9 ay boyunca yakti o seni nasıl kiyip kazitcan 😂😂😂 asla dokinmicam 😂😂😂
miniginannesi26 Abcxyz babası gibi kel olsun yavrum armut dinine 🤭şaka bacım bi doğusunda oğluş istemem gerisini