Demetslt Kızımla yolu yarıladık ve bugün 20. Haftamıza girdik. Havuc kadar olduk, şuan içimde kıpır kıpır. Tekmelerini hissediyorum, çok mucizevi birşey. Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duygu tattirsin inşallah ❤😇
litwine Demetslt maşallah ya cinsiyeti ne zaman belli olduu 🥰 biz de 15. haftaya girdik haftaya kontrol var belli olur mu acabaa
SenaUysal Demetslt amiin, bizde 3. Döneme giriyoruz artık. Tekmeleri daha güçlü hareketleri daha belirgin. Ay çok çok mükemmel bi şey bazem üzülüyorum doğunca karnımda çok büyük bi yokluk hissedeceğim diye 😇 ama yanımda olması da ayrı bi tat olacak allah sağlıkla kucağımıza aldırsın🥰
Dmtkblt Demetslt hayırlı olsun sağlıkla alın kucaginiza aynı haftayiz ben hissediyordum koprasmasini bir kaç gudnur hhissedemiorum sizde de oluyor mu ara ara
SenaUysal litwine biraz bebeğe biraz da doktora bağlı ben 23te öğrenebildim oğlumu canım. Devlet hastaneleri biraz daha kesinleştirip söylüyor genelde. Özellerde tahmin yani yüzde şu kadar kız/erkek denebiliyor biraz daha. İnşallah sizin bebiş rahatça gösterir ve doktorunuz da söyler size o merakı çook yaşadım 🥰
litwine SenaUysal inşallah gösterir🙏 belli olsun da alışveriş yapmak istiyorum çok 🥰 eşim de diyor kızım/oğlum diye sevmek istiyorum artık diye çok farklı hisler gerçekten ☺️
Demetslt SenaUysal Evet zaman azalıyor ayni bedende olması da ayrı bi güzel. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ❤❤
SenaUysal litwine çok iyi anlıyorum valla seni. Uzhn süte göstermeyince bizde artjk delirmiştik doktor çncesi çocuğa rüşvet teklif ediyorduk bak göster sana kıyafet alalım çıkışta şunu alalım bunu alalım diye 🤣
Demetslt Dmtkblt evet oluyor hemen bişiyler yiyip soluma yatıyorum takip etmeye çalışıyorum hareketlerini. Bazen denk gelirse kalbini dinliyorum steteskopla.
SenaUysal litwine hahaa valla zor oldu ama öğrendik 🤭🤭 doktorlar genelde sakin de arada keyfi yerinde olduğunda güzel oluyor🤣
bebisini-bekliyor Demetslt maşallah bende 18 deyim hala hissetmedim cok merak ediyorum ☺️ Allah devamını getirsin ınsallah saglıkla 🥰
Yildizanne Demetslt benim şuan 21+3 haftaligiz ama hala ne tekme var ne bişey kız beniminin cinsiyeti normalmi bilmiyorum