srpkse
Ooo ama sen neden böyle düşündün şimdi, bak ben 32.haftadayım bu zamana kadar hep gelişiminde bi ilginçlik oldu, benimde karın çevresi hep önce kafa ve bacak hep geriden geldi. Aynı seninki gibi böyle 4 gün 1 hafta falan fark ediyordu, 27-28 hafta gibi gelişimi günüyle uyumlu olmaya başladı. Birde bana o zaman ilginç gelmişti ama mesela bir ultrason cihazı ile ertesi gün farklı ultrason cihazının ölçümleri arasında resmen uçurum vardı..
Hepsini geçtim, bana 16.haftamda plasentan rahimden ayrılmış en fazla 2 güne tamamen ayrılır ve bebeği kaybederiz dediler, tahliye edelim dediler. Bunu söylediler ve inanmazsın ertesi gün başka doktora gittim boş boş suratıma baktı hani nerde plasenta ayrılması dedi, bu gebelik herşeyin yolunda ve düzgün ilerlediği bir gebelik dedi, onada inanmadım aynı gün başka doktora koşturdum o da aynısını dedi ben burda çok sağlıklı bir bebek görüyorum dedi.
Bu gelişimin ileriden gitmesi geriden gelmesi falan nerdeyse bir dönem herkeste olabiliyor, böyle şeyler için o tatlı canını sıktığın için üzülüceksin sonra..