Deletedmom35 Htcdmr hanımefendi bende sizi anlamadım kafam karıştı muz da yemişsiniz çikita muz mu yediniz hani şu ajdarın şarkısındaki ? 🤪
Mltmtb PasaninAnnesi Şu soruları bi kere okuyup anlamayan insanlarda benim beynimi yakıyor allahtan sorumu bi kaç kişi anlamış cevap vermiş de ülkeden ümidim var
Nurayy28 Mltmtb hayır tabiki ben her sekilde yedim mesela hamile olmadan öncede olan aliskanlarim var hala öyle bi ağaç dolusu erik yedim kutu kutu tatli yedim sonuç=KIZ💕 Allah hayırlısını versin
srpkse Htcdmr bende çok severim muzu kocamda hep bana yedirdi ama kocamda demek çok şeftali yedi diye onun spermine karıştı ve orsan da bana geçti. Olaya bak arkadaş ya. Hâlâ daha bunun böyle olduğununu bilmeyenler var
Htcdmr srpkse E şimdi ben bugün şeftali aldım, hatta birazdan yemeyi düşünüyorum. Bu durumda bi sakınca olur mu ki ?
Mltmtb srpkse Fidashka nasıl cahil bir insan.. bilimden uzak . Hiç bi takip etmiyorsunuz ya böyle şeyleri. Göz rengine kadar seçebiliyoruz artık.. ayrıca hamile kalmadan önce cinsiyet diyeti ile oranı arttıyosunuz
Deletedmom35 Htcdmr kocanız size ilk muz yedirmiş 😄 bol bol hemde o yüzden sizin oğlunuz olacak 👍🏻💪🏻👏🏻
Elfela Etkiler tabi vezir parmağı yersen erkek peynirli yumurta yersen kız olur.. ama kızım güzel olsun dersen yumurtayı tereyağında yapmalısın.. Sen büyüksün allahım🤦🏻♀️
Htcdmr Elfela Zeki olması için pul biber, hamarat olması için kırmızı biber eklemek lazım yumurtaya..
Elfela Htcdmr kesinlikle çift sarılı olursa iki evlilik yaparmış ama ona dikkat etmek lazım malum kız cocugu.. tek sarılı olsun mutlaka
Htcdmr Elfela Bunu öğrendiğim o kadar iyi oldu ki.. benim oğlum olucak ben vezir parmağı yedim ama çevremde kızı olacak olan herkese bunu söyleyeyim mazallah bilmeden yemesinler..
Thesra Mltmtb Hahaha hiç gülüceğim yoktu😂😂bune saçma bir soru sence böyle birşeyin olma ihtimali yüzde kaçtır şakamısınız😂😂bence sırf muhabbet olsun diye açılmış bir konu iyi ettiniz ama güzel malzeme çıkar bundan😂yemeğin tuzuna baksam orucum bozulurmu😂😂
Thesra Htcdmr Odff hayır ya sende bilemiyosunn protein yönünden zengin birşey yersen erkek oluyo sen çok et felan yedin ondan öyle oldu akıllımmmmm