Kelebek_93
Kelebek_93 Amin inşallah. İlk doğumumdan önce kendi ailem de dahil kimse inanmıyordu benim normal doğum yapabileceğime çünkü normalde iğne acısına dayanamazsın. Ama bu süreçte kendimi doğum iÇin hiç şartlandırmadım sürece bıraktım ama hep istedim ve yapabileceğime inandım. Allah bunu bize verdiyse üstesinden gelebilirim diye düşünüp dua ettim. Hamileliğim boyunca da hep hareketliydim. Hatta ilk kızımın doğumundan 15 gün önce ev taşıdık. Doğum yaptığım gecenin akşamında bile iftar misafirim vardı. Doğum sancılarını hissettiğimde hemen gitmedim hastaneye önce duş aldım sıcak tuttum ne zaman ki 5 10 dk ya indi o zaman gitmiştim ve gittikten 2 saat sonra doğumum oldu. Ama her sancımda dua ettim. İkinci kızımda da aynı hastaneye gittikten 45 dk içinde doğdu. Şimdi oğlumuzu bekliyoruz bakalım Rabbim bunda da kolay doğum nasip eder inşalalh. Öncelikle kendinize inanın ve bu süreci doğum anına odaklanıp kendinizi korkutmak yerine hayırlısını isteyip dua edin. Hareket egzersiz bunlar da etkili. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.