mlkkk Ekimmeselesi bende duymuştum onu canım oğluşum sağolsun bazen doğduğunda canım bişeyler çekerde iştahla yerim herhalde diyorum ama hadi inşallah 😂
minisinannesiiii Ekimmeselesi mecburen ondan kullanıyorum bide doktor haftada 2 defa ye diyo kolaysa sen ye diycektim 😀
Esraakk Yeppudaa Ben zorladım suyundan pilav yapıp yedim bari suyundan vitamin alayım diye. Geri çıkardım. Zorlamamak lazım demek ki vucut istemiyo
Akmankara Ekimmeselesi ben sigara kullaniyodum sigaradan esimde sigara ictigi icin eşimden midem bulaniyo adam da aksine cok temiz ama adam bana kokuyo 😁
Ekimmeselesi Akmankara beni anlatıyorsun :) püfür püfür tutturun ben şimdi İstanbul hanımefendisi olmuşum adama laf atıyorum :)
Eema Kızlar valla sabah uyanıyorum her şeyden tiksiniyorum midem bulanıyor mutfağa girmek istemiyorum ama gece olunca da doymak bilmiyorum mide bulantısı tiksinmek hepsi gidiyor son bi haftadır böyleyim
Ekimmeselesi Eema bununla ilgili ilaç vermişti bana mide kazintisi ile ilgili dikkat et gece yemek seni zorlar sonra :)
Yeppudaa Esraakk aynen .bir arkadaşımda öyle demişti zorlama kendini hiç .demekki vücut onu istemiyor. Genellikle böyle yeşillik meyve böyle organik şeyler canım cekiyor.
Ekimmeselesi Yeppudaa sağlıkçı aserme :) niyeyse bize göre çok iyisin ben turşu börek bu aralar taktım :)
Ekimmeselesi Zeyneponcel seni dışarı alıyorum :) genelin disindasin cağnıımm :) sağlıkla gelsin bebiş
Evinaydn Ekimmeselesi bizim evin karşısında bir dürümcü var tabelasından midem bulanıyor görünce kusacak gibi oluyorum nedendir bilmiyorum 😁😁 onun haricinde et ürünlerinden tiksindim öyle işte 😁♥️
Ekimmeselesi Evinaydn bu çok iyi ;) :) tabela klasik birşey de sen mi taktın yoksa absürd mu gerçekten? :)
Ekimmeselesi Mavi87 onu ben normalde de sevemiyorum :) Dr. Birşey tiksindigin an bırak usteleme yoksa hiç yiyemez hale gelirsin dedi. Bazı gebeler tamamen tiksinmis tavuk et peynir türü seylerden