Ekimmeselesi Kızlar durup dururken aklıma daha önce tiksindigim seyler geliyor kusuyorum. İlk olarak karalahana dolması ve brokoliden nefret ettim aklıma gelince kusuyorum ne hikmetse evde hep onların kokusu var. Deli gibi perde koltuk ortusu yıkayıp çamaşır suyu ile gezer oldum. O koku gitmiyor gece uyaniyorum yine o koku habire cam aciyorum oğlum usutuyor ama elimde değil.
Zeyneponcel Ekimmeselesi tavuktan tiksindim ama kendi yaptığımdan değil dışardan söylediğimiz dürümlerden vs aklıma gelince bile Midem bulandı 😂
mlkkk Ekimmeselesi bulaşık makinesinin içinin kokusu aklıma geldiği gibi sanki kokuyu soluyorum 🤮gıda olarak hamur işleri ve meyveler dışında herşeyi yaşamak için yiyorum yapmaktan da yemekten de tiksiniyorum 😂
Elffnur Ekimmeselesi salçalı ve soğanlı olan hiç bişeyi şuan yiyemiyorum yedğim seydende yedkten sonra tiksiniyorum bida yiyesm gelmiyo🤷🏼♀️
Ekimmeselesi Zeyneponcel ama en azindan evin kokmuyor :) görümcem yapıp yollamış eşim getirdi ay bir an ölüyorum sandım o koku geldi burnuma iyyy
Esraakk Tavuk, içli köfte bşy. Hele içli köfteyi görünce kötü oluyo midem hemen. Hamilelikten önce yapıp dolaba koymuştum gecen eşim yesin diye çıkardım ama elimin değmesiyle kötü olmam başladı. Çok kötü bi his
Ekimmeselesi Esraakk acaba icinde ki kıyma mi bulandirdi? Cinsiyet erkek mi genelde erkek bebek anneleri et tavuk tiksinir
Esraakk Ekimmeselesi Yok et kıyma eskiden böyle düşkün değildim aşırı kırmızı ete düştüm. Dışındaki bulgur varya onu gördükçe tiksiniyorum. Cinsiyet daha belli olmadı 12. Haftadayız 😊
mlkkk Ekimmeselesi 20haftalık olduk 8-11hafta arası sadece koku hassasiyetim vardı herşeyden tiksinmiştim ve o dönem sadece meyve yiyordum 😅koku aldıkça kusuyordum onun dışında bulantım yoktu sonra koku hassasiyeti geçti ama özellikle 2 3haftadır tekrar bi tiksinti başladı 🤦🏼♀️
Ekimmeselesi minisinannesiiii en lazım olan gıda :) bari balık yağı kapsülü felan kullan bebek gelişimi için
minisinannesiiii Ekimmeselesi mecburen ondan kullanıyorum bide doktor haftada 2 defa ye diyo kolaysa sen ye diycektim 😀
Elffnur Ekimmeselesi evet o yüzden dört gündr yemek yiyemyrm yoğurtu şeyler tüketyrm genelde rahatsz etmesn diye ay inşallah bide daha cok başındaym baya zorlanıcam gbi geliyo😊