SevgiiOA gizemgnll Ablamı filan hep arıyorlardı. Gebeliğini bildirmen gerekiyor bildirdiysen tarih yaklaşımca belki ararlar. Bana hemşire numarasınıda verdi tahlil filan sorarsan ararsın gelmezsin dedi 🙂
SevgiiOA gizemgnll Canım çok şükür kan testimde temiz çıktı 😌 Sen nasılsın. Bir daha gittin mi kontrole 🙂
gizemgnll SevgiiOA gittim canım her zamanki gibi dayanamadıgım için gittim 😊 iyi cok şükür 8cm olmuş , asıl kontrolüm 22 sinde nasıl sabredicem bilmiyorum 😂 senin bebiş nasıl 😍
SevgiiOA gizemgnll Bende yarın gidicem telefonla söylemişlerdi bana sonucumun temiz olduğunu. İnan bende çok sabırsızım hep görmek istiyorum 🙂))
SevgiiOA gizemgnll Canım çok şükür iyiyim ama biraz zor geçiyor , plasentamız rahim ağzına yerleşmiş yukarı çıkmasını bekliyoruz 🙏 şükür bebek iyi 😌 bu arada bebeğimiz bizimde pipili 🙂 🙂 🙂 Sen nasılsın , nasıl gidiyor 🙂
Um07 bizde 13 haftalık olduk ama doğum ağustos 13 gibi muhtemelen dedi doktor anlamadığım konu var temmuz aylarında doğum yapacak kişiler 10 haftalık 7 8 haftalık olanlar nasıl temmuz ayı oluyor benim ağustos ama 13 haftalık anlamadım 🤔🤷♀️
gizemgnll Um07 onlar eskiden yazılanlardır canım bende 3 temmuz , 19haftalığım. Ywzı tarihleri eskidir sen simdi yeni çıkan konulara bakmaya özen göster 😘
gizemgnll SevgiiOA Allah bağışlasın canım, iniallah çıkar yukarı 😘 iyi bizde tekmelere başladık 😊😊 pazartesi detaylı ultrason var inşallah iyi geçer o da . merak ettim aklıma geldin bi yazayım dedim öyle 😊
SevgiiOA gizemgnll iyi yaptın canım bende seni merak ediyordum fırsat bulamadım yazmaya 🙏 inşallah 🙏 Amin cümlemizinkini bağışlasın rabbim 🙏🙏. Yaaa bende heyecanla bekliyorum amadaha varsenin 1 hafta ileride ya 😌 banada yaz mutlaka nasıl geçtiğini 😌