SevgiiOA gizemgnll Canım ben dayanamadım bugün gittim. Ultrasonda sağlıklı gördü ense kalınlığı iyi normal dedi. Emin olmamakla beraber %90 kız dedi 😍🙈
gizemgnll SevgiiOA valla canım kız bebeğin değişme ihtimali erkek bebeğinkinden daha yüksek oluyo bildiğim kadarıyla, Allah sağlık versin sağ salim kucagımıza versin inşallah, doğuma kadar değişmeyip doğumda değişenlere şahit oldum 😂 hiç düşünme bile bunları bebişine odaklan sen 😍
SevgiiOA gizemgnll Sağlıkla gelsin ama doğumda değişmesin 🙂 gelmeden daha net olsa keşke bakalım bir dahaki kontrolde ne dicek 😉 kanda 1 haftaya çıkıyormuş sanırım 🙂
SevgiiOA gizemgnll evet kan alıyorlar ya o haftaya kontrole gidince çıkmış olurmuş. Senin hemen mi çıktı ?
Yldzdnz Werwe tatlidan tamamen kesildim ben ama belli degil daha iki hafta sonra kontrolum var nasip bakalim
gizemgnll SevgiiOA 3 gün sonra belli olur dedi ama ense kalınlıgı falan normal cıktıysa hiç takma kafana, ben cok dusunmuyorum acaba kan noldu falan diye, doktorum cok olumlu konuştu çünkü
SevgiiOA gizemgnll İnşallah canım ultrasonda herşey iyi sağlıklı dedi ense kalınlığı olması gibi dedi 😌
gizemgnll SevgiiOA bilmem 😂 ben sormadım1.6 çok güzell falam dedi ordan hatırlıyorum, iyi dediyse sormana gerek yok bence 😊
gizemgnll SevgiiOA evet gerek yok, benim doktorum şeker yüklemesi de yapılmıcak dedi, bide tetanoz aşısını aile hekimi yapıyo ya , söyle tek doz yapsınlar dedi, normalde 3 doz vuruyolarmış . sende sor doktoruna istersen