gizemgnll SevgiiOA valla bugün bende cok heyecanlıydım , yeni doktoruma bayıldım , arkadas gibi davranıyor cok iyi , sonunda buldum galiba doğru doktoru 😊😊
SevgiiOA gizemgnll Ya buna çok sevindim bak doktor ile anne enerjisi çok önemli gerçekten. İyi yaptın deneyerek başka doktoru 🙏
gizemgnll SevgiiOA bide benim bebiş suratını döndü el salladı yaa doktor resmini çekti o anda Allahım resme baktıkca gözlerim doluyo , 6cm ufacık ama neler yapabiliyor Allahın hikmeti 😍😍😍
Werwe Glmgkcmm bnde 8/2 bulntım pek yok iştahta yok gibi sureklı tuzlu şeyler cnm istiyor cıkolsta tatlı hastası bn diksindim gsliba onlardan grmk bile istemiyorm marketin şarkuteri tarafına gecemiyorum cok pis kokuyo🙈
Werwe Birprensesannesi_ brl agrıdı için belinize şal tarzında birsry satın geciyor bn 4 gun ayaga klkamadım
gizemgnll Werwe bende limon cok yiyordum canım ama erkek oldu 😂çin takvimi rua takvimi yüzük testi karbonat tezti hepsi kız cıkmıstı ama erkek dendi bakalım değişmezse eekek 😂
Yldzdnz Werwe tatlidan tamamen kesildim ben ama belli degil daha iki hafta sonra kontrolum var nasip bakalim
Werwe gizemgnll 🤭🤭hayırlısı olur insallah oglum var 6 yşnda bitanede allah verirse kızım oldun istiyorm kalben daha cocuk duşunmuyorm inşallah hayırlısı olur
gizemgnll Werwe Allah herkese sağlıklı evlat versin, umarım dilediğiniz gibi olur bende hep kız sandım çin takvimi rus takvimi hepsi kız dedi ama erkek dendi bakalım 😂
SevgiiOA gizemgnll Bizde gittiğimizde en son sanki dans ediyor demişti doktorum elleri kolları sallıyordu gerçekten çok büyük hikmet 🙏🙏🙏🙏 mesaj olsaydı atardım sana 🙂 renkli verdi mi hiç 🙂
gizemgnll SevgiiOA yok canım renkliyi bi sonraki gelişinde vercem dedi yanlış hatırlamıyorsam 😊 alıştım artık oğluşum diye seviyorum 😂😂😂
SevgiiOA gizemgnll ay canım ya 🙂 🙂 bizde öğrensek bi şimdi nasıl sesleneceğini şaşırıuor insan 🙂 Bende 2 lide alıcam nasipse renkli 🙂
SevgiiOA gizemgnll Canım ben dayanamadım bugün gittim. Ultrasonda sağlıklı gördü ense kalınlığı iyi normal dedi. Emin olmamakla beraber %90 kız dedi 😍🙈