Elif5361 Haticedemir1 17 Haftadayız oğlumla bugün ilk defa hissettim içimde böyle kaydı çok güzel bi duyguydu 🥰💙
Eczmery123 Haticedemir1 içinden kayar gibi olması 16hafta civarında olmuştu ama onu hareketten saymadım. Küçük vuruşlar dışta da çok hafif hissediliyor.
Elif5361 Haticedemir1 12 .haftada tahmin etti 14+3 de netleşti oğlum gördük görmesem bende inanmazdım 🙈💙🥰
Yenibirannee 14+4 haftaligim 2 gun once sadece karnimda kalbim atıyormuş gibi oldu ben 12. Haftamda ogrendim erkek bebek bekliyorum ama benimki aşırı hareketliydi saniye durmadi 😂😂 ama oglumdu o kalp atmasi gibi hissettigim eminim 🥰
Haticedemir1 Yenibirannee Ben hissedemedim daha yaa 😏 Cinsiyeti de henüz bilmiyorum ama ilk günden beri hep oğlum olacağını hissediyorum😊
Haticedemir1 Yenibirannee 12 haftalıkti kontrole gittim hiç yerinde durmuyordu kendi etrafında dönüp durdu hep 😊 Oğlan mi dersin?
Yenibirannee Haticedemir1 bilmem ki benim içime hic bisey doğmamıştı 🥰 insallah gönlünüzden gecen sekilde sağlıklı olur. Benim bebis basindan beri sol tarafimda ve kesesi tam kuru fasulye seklindeydi kime soylesem kesin erkek demisti 🤷🏼♀️
Smyrayldrm Haticedemir1 ınslh gosterır cnm benımkı 12 haftalıkken gosterdı bir kızım olacak ınslh ya 💜 🙏 Hayırlısyla 🥰