Haticedemir1 Biz 15 haftalık olduk. Heyecanla bekliyorum hareketlerini hissedebilmeyi. Sizler kaçıncı haftada hissettiniz ne nasıl bir duygu?
1Elaa Haticedemir1 suan 17 haftalik 2 3 gündür hissediyorum cok net oynuyor yani biraz daha beklemelisin bence canim 🥰
Tugcek33 Haticedemir1 ilk kez 15. haftalarda balık kayar gibi hissettim, şimdi 21. haftadayız maşallah dans ediyorlar hangisinin haraket ettiğini bile anlıyorum artık😂 çok güzel bir his ya.
MKrasnic Haticedemir1 18.haftada hissettim canım. Anlıyorsun zaten. İçinden bir şey kayıyormuş gibi oluyor 😊
Haticedemir1 1Elaa Ayy ne güzel canım ya. Onun hareketinin olduğunu nasıl ayırt edebiliyorsun? Ne bileyim ben bağırsak hareketi falan sanarım diye korkarım 😁
benanerva Ben 16 haftadan beri hissediyorum suan 21 hafta 2 günlük hamileyim . Maşallahı var oyle belirgin hissediyorum ki cok tatlı
Haticedemir1 Tugcek33 Maşallah subhanallah canım hemde ikisinin hareketini ayırt edebiliyorsun bravo valla😊
Tugcek33 Haticedemir1 çok ilginç gibi geliyordu banada ama büyüdükçe haraketlerini netleşiyormuş meğer🙈 merak etme sende hissedeceksin canım🥰
Smyrayldrm Benım 3 gebelıgım ben daha hısetmıyrm 13+5 haftalıgım aslında hıssedırmısıö ama Bn hısetmıyrm arsız bu kız dıyrm bazen 🤣🤣🤣
Haticedemir1 Smyrayldrm Yok canim 16.haftada gidicem kontrole doktor söylücek mi yada bebis göstercek mi😊
Smyrayldrm Haticedemir1 ınslh gosterır cnm benımkı 12 haftalıkken gosterdı bir kızım olacak ınslh ya 💜 🙏 Hayırlısyla 🥰