ArminN Kızlar bulantı kusmalar ne zaman gececek yardım edin bana doğru düzgün yiyemiyorum kusuyorum dayanamıyorum yoruldum bana yardım edin lütfen 5+3 üm daha
Cerenbrk ArminN bnmki 6.haftada başlamıştı ayy çok kötüydü o günler 12.hafta bitti ama hala tiksindiğim şeyleri yiyemiyrm
esdemom ArminN benim 5. Haftada başladı 10. Haftadayım hala devam ediyor. Prilam kullanıyorum onu içmezsem tüm gün banyoda geçiyor onu içersem bi tık daha iyiyim
Ozge98 ArminN ben 22 haftalığım hala devam ediyor. İnşaAllah sizinki bu kadar uzun sürmez. Allah yardımcınız olsun 🌸
-birsen- ArminN canim benimde 5+3 de baslamisti bulantilarim şuan 10+3 deyim bulantilarim baya hafifledi hala sigara kokusu falan alinca bulaniyor midem ama eskisi gibi degilim umarim seninde hemen geçer
As5_ ArminN Öncelikle dışarıya kulak asma zor olan şey ,daha başındasın henüz geçmezleri duyarak dahada zor geçer 🙏🏻 Biliyorum cok zor ama geçecek..1. trimester biraz zorlu bi dönem ikinciye bal ayı dönemi diyorlar bende birdeyim ☺️ Şuan hiç geçmeyecek hep böyle devam edecek gibi geliyo olabilir ama sabret olurmu gerçekten geçecek🙏🏻 Doktoruna gittiginde danış kademe kademe bulanti ilaçları var tamamen gecirmesede hafifletir.Her hamilelik farklıdır belki sen iki hafta yaşayıp gecicek 12 13 15 haftalari beklemiycek yaşayarak görürsün bunu yoksa icinde bulunduğun durum çıkılmaz hal alır bebegin iyi olsun sen iyi ol bulantılar gecicek 🙏🏻
[silindi] ArminN Ay canımm daha dur çok başındasın. 12. Haftadayım hala aynı ama gözün korkmasın bazen iyi olursun. Ayrıca yinede mideni çok boş bırakma galeta, kraker, patates haşlaması, havuç, muz falan yemeye çalış. Aç kaldıkça daha çok bulantın olur.