27.02.2021 Planlı Spinal Sezeryan Doğum Hikayem
Dryalp Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin anca dönebiliyorum sorunuza 🙏 ben cumartesi sabah 8.52 de doğum yaptım ertesi gün öğlen taburcu oldum açıkçası beni belden uyuttukları için uyanıktım ayaklarımın açılması 2 saat içinde başladı karıncalanma hissi ve saat 3 te yürüyordum. Depend kilod bez kesinlikle kurtarıcı bebek bakım örtüsü alın mutlaka altını değiştirirken çok kullandım battaniyeyi kaka yapmıştı hemen o yüzden göğüs pedi de kullandım göğüs uçlarım tişört atletle değince rahatsız oluyordum çünkü hastane sıcak olduğu için hep kısa kollu tişört vardı üzerimde hiç pijama üstü giymedim altını giydim sadece bebeğe 10 bez yetti hastane çıkışı ve yedek 2 kıyafet de yetti bana hastanede sadece birkez mama takviyesi oldu o da çok sık emzirdim o an bebek doymadı artık göğüslerim de de süt kalmamıştı biberon alın yanınıza ama benim hastanem de mamayı hastane hazırladı hemşireler fakat şırınga ile verdiler biberon ucunu bebeğe vermedik sorun olmadı memeyi tutuyor şuanda kızım emzirme çayı bir kez içtim hastane de kaldığım süreçte sadece ama evde sürekli içiyorum tabi ki aklıma ilk gelenler bu şekilde 🤗🙏🥰
Pnr_cgt şöyle diyim 8.30 da ameliyathane ye götürüyorlar Dı 8.44 gibi anestezi uygulanıyor Du yada bitmişti onu tam bilmiyorum ama 8.52 de kızım doğdu çok çok kısa sürüyor emin olun kızım doğduktan sonra 10 dk falan devam etti benim dikişlerim için sonra bitti
Dryalp amin cümlemizinkini inşallah 🙏🥰 kanamam başlamıştı ben doğumdan çıktığımda altıma gazlı bez koymuşlardır büyük büyük ilk gün sürekli bakıp takip ettiler o kanamama ve ilk gün cırtlı hasta bezi verdi hastane onu taktılar kanama kontrolü için sonra depend e geçtim ben 2. Günü ama 2. Günü azaldı açıkçası öyle çok yoğun değil hala az az geliyor depend de ben hemen kirlenince yenisini taktım bekletmedim 6 7 tane gitmiştir muhtemelen
Dryalp çay olarak humana ve Mesh Stick emziren anne çayı içiyorum sütüm çok şükür hemen geldi doğum yaptığım gün ilk 4 gün sarı veya şeffaf olarak geliyordu 5. Günden itibaren rengi beyaza döndü bu şekilde
Dryalp amin cümlemizin inşallah 🥰🙏
CerenCyln çok teşekkür ederim rabbim sizede göstersin sağlıkla inşallah 🙏 açıkçası ultrasonda görmedik bunu ultrasonda belli oluyor mu onu da bilmiyorum ama planlı sezeryan Dı benim doktor o an kordonu görünce dedi iyi ki böyle yapmışız diye sonra kontrolde de Sezeyan yapmamız iyi oldu riske atmadık dedi ama detay vermedi tabiki
Pnr_cgt inanın 10 dk da bitmiş oluyor gerçekten böyle bu kadar kısa hiç korkmayın derim elinizden geldiği kadar cesaretli olun herşey daha kolay oluyor o zaman rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🙏
nisafrkn eğer spinal anestezi uygulandıktan sonra sonda takılıyorsa kesinlikle acımıyor sadece his var boruların girdiğine dair dokunma hissi gibi ama asla acı yok ve uyuşukluk tan geçmeden çıkıyor sonda ve hiç bir şekilde acımadı benim çıkarılırken de
Ebruseyda çok teşekkürler 🙏 çıkartırken de çok hafi bir uyuşukluk vardı hala ama hiç acımadı özellikle hemşireye söylemiştim ben uyuşukluk tam geçmeden çıkartabilir misiniz acır diye korkuyorum demiştim hiç korkma acıma olmayacak dedi ve gerçekten de olmadı bende