Artık bende doğum hikayemi paylaşıyorum burada…
27 şubat sabah 7 de hastaneye girişim oldu. Damar yolu açıldı fakat stajyer birisine denk gelmiştim bu nedenle 3 farklı damar yolu açılmak zorunda kaldı patlattı damarlarımı her seferinde kötü başlamıştık yani…
Hemen arkasından tekrar nst ye bağladılar aynı zamanda anestezi doktoru gelip bana bilgi verip detaylı sorular soru alerjim varmı falan gibi. O sırada kan alındı tahliller yapıldı ve serum takıldı en son da EKG çekildi ve hazırdım artık…
Ameliyathaneye çıkardıklarında kendi can acımın korkusundan çok kızım vardı aklımda o iyi olacak mı diye…
Doktorum beni hazır bekliyordu. Hemen ameliyat masasına geçtim öne eğildim ve spinal için doğru yeri bulmaya çalıştı ve her seferinde her işlemde detaylıca yaparken bana sakin birşekilde anlattı beni çok rahatlattı hiç kıpırdamadı ve inanın kesinlikle acımıyor spinal belki acı eşiğim yüksek olduğu için bilmiyorum ama hiç acımadı gerçekten. Arkasından hemen yatırdılar ve sonda taktılar his vardı fakat acı yoktu yine. Zaten 5 dk içinde tamamen uyuşma gerçekleşti ve başladılar. Sadece sağa sola çekiştirme hisse vardı acı kesme hissi vs asla yoktu. Şimdi bebeğin çıkma üzere dediler midende bulantı olabilir bastıracaklar ama korkma dediler ve baskı hissi ile birlikte bebeğimin ağlama sesi geldi boynunda kordon ile doğmuştu ak pak tertemiz bir kız doğdu dediler hemen çocuk doktor kontrol yaptı ve temizlendi bebeğim sonra yanıma getirdiler kokladım baktım doya doya… Bunca zaman boşuna yaşamış gibi… Sonra benim ameliyat işlemleri bitti ve odaya aldılar kızımı da giydirip getirdiler… Sonra dünyam değişti… İşte böyle kızlar merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim… 💗🙏🥰 Rabbim herkese nasip etsin evladını sağlıkla kucağına almayı inşallah 🙏