mucizemibeklerken17 Balarisi23 ya benim çocukluğumdan beri bacağımda oyle bir damar tıkanıklığı var, acaba onunla ilgisi olabilir mi diye aklıma takıldı şimdi 😕 çok teşekkür ederim 🙏🏻 bunun da peşine düşeyim
Aslina mucizemibeklerken17 benimkine benziyor canım benimde aynı sadece mthfr olan homozigot değil heterozigot bende. Hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanman gerekecek hamile olduğunu anlar anlamaz doktora git iğneye başlayın
Ayse_Dila45 @Senmerve#13586bende bir düdük yaşadım pıhtılaşma dan dolayıymıs bir sene olmadı ardından hiç bişey kullanmadan hamile kaldım ve sadece kan sulandırıcı kullandım ecoprin ☺️
Bsrkst Balarisi23 bunu nasıl anladınız ben de bir 30. Haftada erken doğum yaptım. Ve doğumdan sonra sanki sağ bacağımın dışa dönük tarafında bir uyuşukluk var gibiydi. Doktor zamanla geçer dedi evet azaldo ama hala var
Balarisi23 Bsrkst doğumdan sonra kaşık agrım oldu gittikçe şiddetlendi sonra aniden sağ bacağım şişti ve renk değişikliği oldu diz kısmımda gıcırdama gibi bi his oluyordu doktora göründüm hem mr da çıkmıyor maalesef bu hastalık doppler yani ultrason ile belli oldu tıkanıklık olduğu
Bsrkst mucizemibeklerken17 onu bilemiyorum ama gebelik öncesi koraspirin gebelikle birlikte kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
mucizemibeklerken17 Balarisi23 evet aslında sol alt bacağımda boyle bir şey var, çocukken çıkmıştı diyebilirim 😞 sebebi o mu acaba, pek önemsemedik de.
mucizemibeklerken17 Balarisi23 https://imgyukle.com/i/NVAdi6 Boyle bir şey var bacağımda, bahsettiğiniz bu mu acaba
Balarisi23 mucizemibeklerken17 benim de bacağımda böyle damarlar belirgin ama bilemem tabi sizinki variste olabilir isterseniz bir kalp damar cerrahına görünün
beybikos mucizemibeklerken17 inşallah güzel bı sonuç almissindir. Geçmiş olsun ben de merakla bekliyorum. Bir hafta geçti 2 hafta kaldı sonucun çıkmasına
mucizemibeklerken17 beybikos yarın doktora gidicez canim, sanırım 2 gende sorun görünüyor. Genel olarak araştırmalarım onu söylüyor. İnşallah sende her şey yolunda gider.
mucizemibeklerken17 Belki bu başlığa denk gelip okuyan biri olur. Benim sonuçlarım için bugün doktor pıhtılaşma var , homozigot olduğu için biraz fazla dedi. Pıhtılaşma seviyesini öğrenmek için de ekstra tahliller istedi. Ona göre iğne dozu verilecekmiş.
esra572 mucizemibeklerken17 merhaba lupus antigulanin testlerimi istedi.bende hem heterezigot hem homozigot var hamile kalınır kalınmaz anında baslanmasi gerekiyor ignye.
Seda344 mucizemibeklerken17 ben hamile öncesi coraspririne başladım. 4 ayöncesi. Şuan 5 haftalık hamileyim. İğnesine başladık. Her gün bir tane.
Seda344 mucizemibeklerken17 bana öyle bişi demedi. Ama sanırım var pıhtılaşmaki kullan dedi. Birde progestan kullanıyorum. O da çok pıhtılaşma yapıyor