Eceee7 [silindi] kilolu olmasi saniirm.iyi degil geriden gelmesi 10 günden azsa sorun etmiyr doktorlar
[silindi] Eceee7 evet yarin kontrolum var bakalim insallah gerileme devam etmiyordur. Cok iri bir bebek olmayacak diyorlar.
Eceee7 [silindi] yarin doktorunuza cati ağrısını da sorarmisiniz benim 10 gun sonra kontrolüm doktora da ulaşamadım ic bacagimda ust kısımlarda agri var ayakta durunca yürüyünce 😔
Eceee7 Sermec27 idrarda yanma yok canim sadece ayağa kalkınca yürüyünce ağrıyor yarin ebeye soracam doktoruma ulaşmakta zor randevum 10 gun sonra
[silindi] Eceee7 benim doktorum biraz cins, serklajli oldugum icin hic sonrasini kousturmuyor. Dogumu soruyorum cevap yok, gecmis ve cok yakin gelecek sormama izin var :) cati dersem beni kovalar :)
Denizss Eceee7 bebek iri olduğu için önde gider bu bir sorun değildir Bende şeker yok ama bebek önden gidiyor yanlış bilgi vermeyelim😇 Her bebek ve her gebelik farklıdır önden yada biraz geriden gelmesi sağlıksız demek değil gayet normal bi durum😇
Eceee7 Denizss normal gebelik için öyledir bilmiyorum seker olunca önde gitmesi iyi değil demisri doktor bende de seker var maalesef 😔
Denizss Eceee7 evet şeker olması ayrı üzülme biçok gebelikte olabiliyor diyetle kontrol altına alınıyor🙏Sağlıkla kucağına al inşallah yeter ki stres yapma 🙏
Eceee7 [silindi] cati muayenesi değil cati agrisi ama bende yarın bi ulasmaya calisacam 24 25.haftalarda basliyr agri ebeye de bi soracam olmazsa randevusuz giderim
gullcannn Yaseminsrvt Bende şuan 23+4 ’üm 25. Haftada kontrolüm var merak ediyorum vallahi kilosunu falan en son 1 hafta önden gidiyordu. Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲💙👶