Yaseminsrvt Daha demin hastaneden geldimde kızlar 900 gram dedi bana. İlk defa renkli ultrasonada girdik ☺️ Çok şükür bi sorun yok. Sizde durumlar nasıllll
Sermec27 Eceee7 canım senln haftada bebek o kılodan olur zaten üzülme arkadasların muhtemelen önden gidiyor benim ilk oğlum 25+5 te 910 gr dı yani arkadasların tahmini bebeği 1 hafta 10 gün önden gidiyor senin bebeğin haftasıyla uyumlu korkma
Yaseminsrvt Hayris35- Ben 50ydim 55 oldum kan ilacı bile içmiyorum decavit harici canım 🥳 Çok muz süt tüketiyorum ama 😂
Yaseminsrvt Sermec27 Canım benim bugün gittiğim doktor ilk defa gittim 24+3 dedi. Normalde 26 haftalık falandım ondan mı gram olarak önden gidiyor anlayamadım 😒
Eceee7 Sermec27 bir an zayıfmi kaldi diye korktum önde gitmesin de bende gebelik sekeri var riskli olur kilosu fazla olursa
Denizss Eceee7 bebek iri olduğu için önde gider bu bir sorun değildir Bende şeker yok ama bebek önden gidiyor yanlış bilgi vermeyelim😇 Her bebek ve her gebelik farklıdır önden yada biraz geriden gelmesi sağlıksız demek değil gayet normal bi durum😇
Sermec27 Yaseminsrvt yani canım 900 gr 26 haftayla uyumlu en az normal bebeğinin adet tarihine göre kac haftalık bilmiyorum
Zeynep0606 Yaseminsrvt seni yais olcum yapmis kuzum bormalde 26 hafta ile uyumlu zaten kilosu bebeginin masallh
Sermec27 Eceee7 gayet iyi canım o haftada öyle olur zaten doktorun sana haftasıyla uyumlu dediyse sorun yok
Eceee7 Sermec27 aynen kilosu suyu dogum kanalımız iyi demisti ama 5 6 gundur iç bacaklarımda agri var ayağa kalkınca yürüyünce cati agrisimi bilemedim idrara da bakmislardi sorun yoktu 24 te
Eceee7 [silindi] kilolu olmasi saniirm.iyi degil geriden gelmesi 10 günden azsa sorun etmiyr doktorlar