Kbra007 Merhaba hanımlar, antalya memorial hastanesi Gülbin Destici İşgören’e giden var mı?? Doktor değiştirmeyi düşünüyorum kararsız kaldım bir de Bilge hanım var sanırım kadın doktor tercihim ☺️
hilosss07 Kbra007 ben bilge hanıma ssk çalışırken gitmiştim biraz tatlı sert bir yapısı var ama çok bilgili bir kadın. Beni rahim ağzı kanserinden kurtardı. Çok çok erken teşhis koyup beni en başından o kadar iyi yönlendirdi ki işlem sırasında canım yandığı için masadan kalkmak istedim bana kızdı zorla devam etti ama iyiki etmiş senin iyiliğin için demişti. Allah bin kere razı olsun gerçekten çok bilgili bir kadın düşünürseniz.
Aysegungor Kbra007 bende gülbin hanıma gidiyorum ve bundan sonra başka doktora asla gitmem o kadar bilgili ve ilgili bir doktor ki ekstra Güler yüzlü muayene hiç bitsin istemeyeceksiniz kesinlikle tavsiye ederim
byzanur07 Kbra007 canım ben Gülbin hanıma gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim ama bu kişiden kişiye değişir. Bi kere denemen de fayda var benceee 👍
tospigim07 Kbra007 evet Gülbin hanım gayet açıklayıcı bilgi veriyo benim sormama gerek kalmiyo yani muayene 230 sanırım eşim biliyo tam ben bilmiyorum 😂 doğumda 8 ay önce doğum yaptım sezaryen 5000 lira smdi tekrar hamileym doktorum kendisi ama doğum ücreti kaç oldu daha sormadim
Antalya7 Aysegungor merhaba bende doktor arayışındayım şu aralar Gülbin hanıma gitmeyi düşünüyorum ..soru sormak istediğiniz an ulaşabiliyor musunuz whatsapptan?ikili tarama ve ayrıntılı ultrason fiyatını biliyor musunuz şimdiden teşekkürler
Aysegungor Antalya7 çok memnunum doktorumdan hala devam ediyoruz istediğim an yazıyorum ve müsait olunca cevap veriyor kafanızda soru işareti kalmadan çıkıyorsunuz muayeneden ikili tarama için yanlış hatırlamıyorsam muayene ücreti 230 testte 250 civarıydı detaylı için yarın gidicem muayene için ödeme yapar mıyım bilmiyorum ama 530 Muş sanırım fiyatı
Antalya7 byzanur07 merhaba bende Gülbin hanıma gitmeyi düşünüyorum.ikili testi ve ayrıntılı ultrasonu kaça yapıyorlar biliyor musunuz?hastaneden memnun musunuz?
Antalya7 Aysegungor çok teşekkürler her an ulaşabilmek güzel o zaman sevindim 😊detaylıyı da mı gülbin hanım yapıyor yoksa eftalya hanım varmış ona mı yönlendiriyor?
Antalya7 Aysegungor merhaba ,gittiniz mi Eftal beye nasıldı bebiş sağlığı sıhhatı iyidir inş😊memnun kaldınız mı ayrıntılı ultrasondan kaç dk sürdü?
Aysegungor Antalya7 kusura bakmayın yazmayı unuttum. Çok şükür bebeğim sağlıklıymış Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla inşallah 🤗 yaklaşık bir saat sürdü ama inanın sanki içerde o kadar sürmedi gibi bir muayenem oldu eftal bey çok sıcak biri ve çok bilgili çok memnun kaldık CD ve resimlerini verdi bize renkli çok güzeldi🥰 kesinlikle tavsiye ederim 540 TL ödeme yaptık