Dryassl iremgun sabah 8.30 akşam 19 arası çalışıyorum Buda 10.7 yapıyor molalar çıkınca 9.55 çıkıyor günlük eğer 7.5 çalışırsam 5 çıkmam lazım doğru hesapladım mı
iremgun Dryassl 5.15 te çıkabilirsiniz. Bir konuşun bakalım size ne diyecekler. Biz de 8 19 çalışıyoruz. Toplam 2 saat molamız var. 9 saat çalışıyoruz yani 5.30 da çıkarıyoruz bu durumda. Ama sizin günlük 9 saat 15dk olduğu için siz 5.15 de çıkmalısınız.
iremgun Dryassl bu yasal bir zorunluluk değil. Ama müdürünüz ya da yöneticiniz ya da ik firmanızda kim ilgileniyorsa bu konuyla anlaşırsanız eğer yapabilirler.
Ozlemm35 Dryassl Dryassl 7+4 haftalığım :) sabah 8 akşam 7.30 çalışıyorum 15 marrtab sonra 8/8 çalışacağım . Benzinlik marketinde çalışıyorum hiç bir şekilde ne yemek molası nede normal çay molası var .. haftada 1 gün iznim var
Adilekorkmaz Ozlemm35 ben hamile oldugumu bildirdigimde isten cikardilar hemen dava actim cok direndiler bna tazminat odememek icin ama tipiş tipiş odediler yasalar bizden yana
Ozlemm35 Adilekorkmaz işten çıkarma gibi bir şey söz konusu değil şuan ama normalde bile 10 saat çalıştırıp hiç bir şekilde mola vermeyen bir işletmedeyim 7,5 saat desem o zaman kesin işten çıkarma söz konusu olur :/
aylin08166 Dryassl maalesef çoğu bunu kullandırmıyor ben cumartesi mesailerine gelmemek için bile stres yaşıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Adilekorkmaz Ozlemm35 siz hamilesiniz ilk zamanlar degilse bile 30 haftadan sonra yogun calisma sizi yoracaktir bence bi konusun