Madinanin-Annesi fpkprensesim olmuyor korkma annem ben sende hep cilek yedim her yerede surerdim misler gibi bem beyaz bebek oldun leken dahi olmadi simdide yok.
Busezr Tugcemre08 araştır canım hurafe. Hamile sporu yapıyosanız göreceksiniz zaten gerilmek doğumu da kolaylaştırır
Tugcemre08 minikkizannesi dikkat etmekte fayda var. Herks hurafe diyor ama dikkat etmek lazım yemek yerken dikkat etsek duasız gezmesek bir yerimizden birşey eksilmez. Anlamıyorum bazı insanları. Sigara içerler salam sosis gömerler ama hurafe diyince linç atarlar..
Ruyasusam serpilfethullah Ben adetliyken hemde ilk günleriydi ablama dogum sonrası hastanede refakatçi kaldım sonra eve geçtim evde adetliyken ona ben baktım. Bebekte hiç bisey olmadi 😏
Ruyasusam Hister Ben adetliyken hemde ilk günleriydi ablama dogum sonrası hastanede refakatçi kaldım sonra eve geçtim evde adetliyken ona ben baktım. Bebekte hiç bisey olmadi 😏😁
Hister Ruyasusam olacagından degil işte cok saçma cocugun yğzğ isilik olmustur hurafe ya hani yuzunde kırmızı lekeler cıkar die denk gelmiştr biri adetli hemen ona yorarlar zaten tıpta bunlarla ilgili kesin acıklamalar var kesinlikle dogru olmadıga dair😬❤️
Kardelen4145 serpilfethullah neden öyleymiş merak ettim adetli olan kadın lanetlenmişmi oluyor tarihte de çok var böyle karmaşık şeyler ama rabbim bizlere dinlenme kılmış bazı şeyleri haram kılmış namaz kılamaz kılıyorsa kuran okuyamaz mescid vs yani nedir bu hurafe hep bunlar özellikle kadınları lütfen fazlaca sorumluluk yüklemeyin da bir de bizler yaşıyoruz bunu adetli olunca lanetleniyormuyuz da çocuğa bakılmıyor hey Allah ım bizleri şu dünyada ki her türlü canlıdan üstün ve akıllı kıldın ama biz bunu başaramıyoruz lafım sana değil canım genel olarak yazdım
GizemKaplan fpkprensesim ay bende daha bugün hamileligimden ilkdefa ayıptır söylemesi çilek yedim bide her yiyiste tekme attı bende seviyor sandım daha çok yedim çocuk heryerimde çilek lekesi çıktı artık yeter diye mi tekme attı acaba 😂😂 ay tövbe estafurullah 😂😂 nereye dokundum hiç bilmiyorum daha önce bunu duymayanlar bu konudan muaf sayiliyordur umarım 😂😂😂
fpkprensesim GizemKaplan hahaha aynı bende öyleydim valla çileği hiç duymamıştım bilseydim dokunurmuydum hiç ah ah😂😂 haha şu muaf durumuna bayıldım hala gülüyorum allah seni😂 dediğin gibidir inşallah sonra bi daha yedim elimi hiç bi yere sürmeden koşa koşa yıkamaya gittim direk 😂
berilkus Aaay duymaktan bıktım eskiler şöyle diyordu, böyle diyordu. Eskiler, Dünya düz de diyordu ona bakarsak 😂
Raymalifalitiko Kaderimm 5 yasinda oglum var hayvanlar hakkinda bilgisi olsun diye her gün izliyoruz belgesel bugün gergedanları izledik dikkatli dikkatli de baktık inceledik 🤔 Tövbeler olsun 🤯
karanfilll Sineemm bu mezarlık olayı bugün başıma geldi.kabre gitmiştik görümcem elini orana sürme bari diye mesaj atmış neden dedim leke olurmuş😅 ne lekesi olacaksa anlamadım hiç duymadım bende dedim
Sineemm karanfilll bizde leke olur denmiyor karnındaki çocuk ölüleri görür onlarla konusur deniyor hatta başka bir çocuğun varsa ve daha konuşmaya baslamadiysa aynı şeyi onada söylüyorlar ölülerle konuşur kendi konusmasida geç olur derler
Hippolyte_28 serpilfethullah Yok öyle birşey. Regl kadın mundar mı lanetli mi? Bana da dedi kayinvalidemler adetli kadın lohusayla bir arada olmaz ya da mezar ziyareti yapamaz diye. Ama araştırdım. Diyanete falan da baktım. Tamamen hurafe. Bir mahsuru yok. Biri birsey diyince inanmadan önce araştırın
Hippolyte_28 Sibelesn Dinlemeyin bu tarz şeyleri. Yanınızda konuşulmasına müsade etmeyin. Ona olan size de olacak diye birşey yok. Ama dinleyip kendimizi korkutmanın da bi alemi yok. Ben hoşlanmıyorum boyke şeylerden diyip kapatın konuyu. Dinledikçe anlatıyor bazıları
Sibelesn Hippolyte_28 hiç susmuyorlarki faydalı bişey anlatanı bulmak zor bu devirde herkes felaket tellalı😀
Vosvosgil Candice07 kes anam kes ben 5. Ayımda kestirdim sırtımdaki saçı kulaklarımda nasıl rahat ni bilsen banada dediler ömrü veren allah saçımamı bel bağlıcam ,😂
Vosvosgil Hister benim annnem ben bebekken yaşadıgından biliyorum gögüsleri şişmiş ama o adetli birinden değil nazar olmuş aaa ne kadar sütün geliyo ne kadar gögüslerin büyük diye sonra annnemden ne süt gelmiş ne gögüslerinin şişi inmiş kadını bulup okutmuşlar ondan sonra süt gelmeye başlamış o yüzden emzirme örtüsü aldım birinin yanında kapatcam gögüsümü