Alminanin_Annesi61 20 haftalığız 4 kilo aldım geçen ay sadece 3 kilo aldım fazla kacırmışım kendimi bu ay frenliyorum inşallah böyle devam edecem ☺️
NAZ2333 Alminanin_Annesi61 ah canm oyle olmuyo bebis buyudukce istah aciliyo bende senin gibiydim benm bebe pek bi aç cikti 😁
NAZ2333 Asyaayaz1 benim suyum da fazla ama diyet vermedi şeker cikti😥 kac cikti suyunuz seker testi yaptirin mutlaka suyunuz ondan cok olabilir
bebegimin-kokusu21 beybikos Mide bulantılarım fazla. Tiksintilerim de çok fazla halen de devam ediyor ben de şaşırdım kendime. Ama halen de kilo vermeye devam ediyorum. İnşaallah bulantilarim ve tiksintilerim bir an önce biter :)
Talyaninannesi Haftayım. Ben de henüz kilo almadım. Doktor da hareketi yasakladı. Sürekli yatıyorum. Dikkatli besleniyorum, yararı olmayan hiçbir şeyi yemiyorum. Abur cubur, ekmek gibi şeyleri yemiyorum. Olabilecek en az kilo ile tamamlamayı hedefliyorum. Bakalım başarabilecek miyim?
Kubra-1234 beybikos Mervuras26 70 ile hamile kaldım hamile olduğumu öğrenince 68 dim 17 haftalık hamileyim şu an 69 um🙂hedefim doğuma kadar 80 i geçmemek😂