Elif3534 Zehrak ilk zaman aniden 1-2 kilo alıyorsun. Benim de öyle oldu. Şimdi 14+2 yim. Hala aynı. Üzerine almadım sizin gibi dikkat ediyorum. Bence adet olamama ve ödemden kaynaklı. Bir de kusma bulantı yoktu. Muhtemelen sizin de olmadı.
Aylin61 beybikos benimde boy 173 kilom fazla ama 😟 bende de bel ve sırt fıtık başlangıcı var ama çok şükür bir sıkıntım olmadı şuana kadar 🙏
ulviyedemirbas2 beybikos 31+3haftadayız 9kılo almışım şeker cıkdığı için diet yapıyorum yapmazsam daha cok alırdım🤦🏻♀️🤭😄
beybikos bebegimin-kokusu21 nasıl düştünüz hamileyken valla bravo 😁 ben de almadım 3 ay ama dusemedim
bebegimin-kokusu21 beybikos Mide bulantılarım fazla. Tiksintilerim de çok fazla halen de devam ediyor ben de şaşırdım kendime. Ama halen de kilo vermeye devam ediyorum. İnşaallah bulantilarim ve tiksintilerim bir an önce biter :)
marininannesi Janset06 beybikos benim de 12. Hafta aksine 2 kilo verdim. 56 ile hamile kalmıştım şu an 54. Ama doktorum ilk 3 ayda kilo vermemin normal olduğunu hatta iyi olduğunu söyledi zaten bundan sonra alacaksın istemesen de dedi 😊