BelizAlaa 17+4 haftalığız 80 kiloyla hamile kaldım 2 buçuk kilo vermişim hala da veriyorum felaket derecede yemek yememe rağmen neden böyle oluyor acaba 😕
PIRIL 1maviyol Hifaelif ben de bu gebeliğimde 27. Haftadayım 7 kg aldım. Ama ilk gebeliğimde toplam 7,5 almıştım🙈
Asyaayaz1 beybikos cnm normal ultrasonda gözüküyor kasık ağrımdan dolayı gittim baya sancım vardı su biraz fazla gözüktü hamur işi tatlı makarna vs yemiyorum 2 hafta sonra detaylı var o zaman kontrol edilicek bunlardan dolayı artmış malesef
Asyaayaz1 Merve3460 cnm geçen hafta belli oldu ultrasonda 3 hafta hamur işi tatlı uzak durucam diyet gibi 2 hafta sonra 20 haftalık olucam detaylıda bakılıcak isterlermi bilmiyorum
Merve3460 Asyaayaz1 bana detaylı da suyun fazla dediler şeker yüklemesi istedi doktorum baktırcam şekerime canım
TugbaZmn beybikos 6 buçuk aylığız şuan 45 ile hamile kaldım 40a düştüm şimdi 47 kiloyum 2 kilo almış oluyorum verdiklerimi yerine koyarsak 🤣🤣
Asyaayaz1 Sevvalll41 evet cnm kasık ağrım fazlaydı gittim su fazlalığı çıktı normal ultrasonda diyet yapmamı söyledi detaylıda kontrol edilicek
Sevvalll41 Asyaayaz1 yemek yemekden mi oluyormus su fazlalapı yani hergün fark lı birşey duyuyoruz insan korkuyor vall:))