PIRIL 1maviyol Hifaelif ben de bu gebeliğimde 27. Haftadayım 7 kg aldım. Ama ilk gebeliğimde toplam 7,5 almıştım🙈
Defneninannesi19 beybikos 35 haftalık 66yla hamile kaldım 72 kg dayım şu an ilk gebeliğim de toplam 6 kilo almıştım
Ecemm92 Zeliiiss bende 13 haftadayım 3 kılo aldım biraz hızlı aldım asırı yemedıgım halde. Cunku eskıden dıyetvari yerken suan baya yemelerim sabah öğle aksama bölündü benım de bünyem kiloya müsait malesef
E-K-D Bllikli bebek 3 kilodur zaten bunun suyu , artan kanınız, büyüyen rahminiz , şişen göğüsleriniz, plasenta var . Sizde bunlar eksik galiba 😅
Bllikli E-K-D ben kendim hiç kilo almadım ki doktorumda dediki hiç kilo almadan doğum yapan gebelerim var dedi niye hamileliğe her zaman illaki kilo almak gözüyle bakiliyo ki
PIRIL beybikos ben ilk gebeliğimde 20. Haftada 1 kilo, 24. Haftada 2 kilo almıştım. Toplam 7.5 kilo ile doğuma girmiştim. Bir sıkıntı olmadığı gibi doğum sonrası çok rahat oluyor
snm1- beybikos 6 aydayız. 24 haftada yken yani 6.aya girdgmde 5.5 kilo almıştım suan 26 haftalık olcaz durum ne bilmiyorum 🤷♂️
Asyaayaz1 P0510Y- Cnm diyetisyen şuanlık uygun görülmedi iradeliyim dedim doktora tatlı makarna hamur işi pilav bunlardan uzak duruyorum yesemde tadımlık yiyorum 2 hafta sonra belli olucak bakalım