Dilaraksknclk beybikos 5 buçuk aylık hamileyim ilk aylarda 6 kilo verdim 60 fan 54 e düştüm şu an 60 kiloyum +kilom şu anlık yok
Klcygmr 11 haftalık hamileyim şiddetli mide bulantısı ve kusmadan dolayı 3 kilo verdim yemek yeme aşamasına geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Elif3534 Zehrak ilk zaman aniden 1-2 kilo alıyorsun. Benim de öyle oldu. Şimdi 14+2 yim. Hala aynı. Üzerine almadım sizin gibi dikkat ediyorum. Bence adet olamama ve ödemden kaynaklı. Bir de kusma bulantı yoktu. Muhtemelen sizin de olmadı.
Zehrak Elif3534 midem bulanıyor iştahsızlık var ama çok şükür kusmadim henüz, umarım çok almam ya dikkat ederken kilo almak da insanin zoruna gidiyor 😅
Selence88 Esin25 Hayır çok değil bence zaten doğumda 4-5 kg gidiyor.Sağlıklı beslenmeye devam insan ömründe kaç kez böyle kilo alır ki,tadını çıkarın🌸
Cebikubra beybikos bunlar nasıl az kilolar böyle yaaa ben 25 haftayım 17 kilo aldım ayyy keşke yorumları okumasaydım😂😂
Selence88 faziletelffff hayır değil üzülmeyin,ilk gebeliğimde 20 kg almıştım doğumdan sonra 6 ay içinde neredyse aldığım kilolların hepsi gitti doğumdan sonra verirsiniz illaki🌸sağlıklı beslenmeye devam🙏🏼
faziletelffff Selence88 ahh inşallah bir de sezaryen olursa göbek kalıyor diyorlar doğru mu acaba ondan çok endişeliyim ya sezaryen olursa göbek kalırsa diye