Meduva beybikos 2 gün sonra 7.ayimiza gircez allah nasip kısmet ederse 60 kilo ile hamile kaldım suan 63 kiloyum 😊 bundan sonra alırım heralde çünkü yemem icmem yerinde cok şükür
BegumIscanTunc beybikos 4 buçuk aylığım 73,5 ile hamile kalmıştım 69,6 düştüm uzerine sadece 4 buçuk ayda 400 Gr almışım
sevdeduruu İkinci gebeliğim 20 haftalığız şu an hiç kilo almadım daha 🥰 ama beni bulantılar kusmalar bitirdi🤦🏻♀️
Lalihhhh Alminanin_Annesi61 1 ayda 5 kilo aldım desem ben şok oldum tabi tartilinca 4 aydan sonra uçtum resmen kilolarda
NAZ2333 Alminanin_Annesi61 insallah bakalm benim son 89 gün 6 kilo daha alip 16 kiloyla bitirirm insallah diye umut ediyorm cunku kizimda 33 kilo aldim😎😁
Denizzz88 beybikos 30+5 im 8 kilo almışım ama şu son zamanlar iştahım açıldı sanki doğuma kadar inşallah çok almam 2 ay içinde 😂
Papatyadelisi beybikos 22+ beybikos 22+3 Haftaligiz 9 kilo almisim tartim dogru degil ama oyle gorunuyor😂
Selence88 faziletelffff hayır değil üzülmeyin,ilk gebeliğimde 20 kg almıştım doğumdan sonra 6 ay içinde neredyse aldığım kilolların hepsi gitti doğumdan sonra verirsiniz illaki🌸sağlıklı beslenmeye devam🙏🏼
Linasalamandre Haftadayım 6 kilo verdim 🙈 69 ile hamile kalmıştım. Bacaklarım inceldi göbeğim çıktı şeklim değişti 😂