ElifCmert SibelC sağlık sigortam dan dolayı ücret ödemiyorum ben . Sadece bazı tahliller için ödeme yapıyorum . Ama izmitteki diğer Hastanelere göre hem muayene hem doğum ücretleri medikal parkta fazla
Vitaminimm dilaratokelozen evet bende sırf yoğunluğundan dolayı orayı ve akademiyi tercih etmedim birde çalışıyorum oranın randevularına ayak uyduramam sandım 🙄. Cihan daha sakin bir hastane ve çok memnun kalan var siz memnun musunuz 😍
dilaratokelozen Vitaminimm sakin ve çevre hastahanelere göre daha temiz ve yeni . Annemde aynı doktorda çeşitli ameliyatlar oldu hala daha ilgili bir doktor hem hastahaneden hemde doktordan memnunum🙂 diğerleri biraz daha ticarete dökmüşler işi maalesef...
Vitaminimm dilaratokelozen evet bana da öyle geldi tatlım biraz fazla gibi diğerleri. Ahmet beyi de çok övdüler ikisinin arasında tereddütte kalmıştım Mehmet’ beye gittim 😂
Bgmarsln Bende Gölcükteyim 🤗 aile konak hastanesi Ahmet Coşkana gidiyorum 34. Haftamdayım😍 ve doktorumda çoook çook memnunum
handekz Merhaba kızlar, ben de İzmit’ten iyi. 28. Haftam. Ben Asm Nuri Ceydeli ye gidiyorum. Asm ye başka giden var mı?
Canbildigim Körfez marmara da ismail yılmaz a gidiyorum ama dogum ücreti ni sormadim bilen varmi acaba