Dgozun Birdals2012 Merhabalar bende izmitten doktor konusunda hala kararsızım memnunmusunuz doktorunuzdan
lkayRazgatLolu Momtobe eray bey kimseyi pohpohlamıyor doğru çok güler yüzlüde değil ama işinde bu kdr bilgili bi doktor görmedim daha henüz. Varsın güler yüzlü olmasın sayesinde bebeğim sağlıklı büyüyor şuan🤗
Momtobe lkayRazgatLolu sizin adiniza sevindim benim bebegim sagliksiz diye demekki amniosentez sonucunu bile bildirme geregi duymadi biz kendimiz alip baska bi doktordan ogrendik cok sukur ,pohpohlanmak degil istedigimiz sadece insaniyet namina hasta takibi belki bna denk gelmistir☹
BurcuDoanKaradeniz Merhaba bende izmitten katılıyorum😄 27+5 haftalık hamileyim cihan hastanesi mehmet atamaman gidiyorum😊
Vitaminimm BurcuDoanKaradeniz bende Cihan’a Mehmet müezzinoğluna başladım bakalım ilk randevumuz iyi geçti ilerlemeye doğru orada kalıp kalmama konusunda karar vericem 🤗
Dgozun lkayRazgatLolu lkayRazgatLolu Merhaba bende izmitteyim medical park da doğum ücretlerini konuştunuz mu
lkayRazgatLolu Dgozun 3.000 ve 4000 arası bişey olduğunu söylediler ama normal doğum ve sezeryan ı sormadım tam olarak
Dgozun lkayRazgatLolu Teşekkür ettim .Akademiye sordum bende 3000 lira dediler normal doğuma sezaryan 2750 imiş
Vitaminimm Kızlar ne çok İzmitli varmış şaşırdım 😂 instgramdan eklemek isteyen olursa edaozdmrmtn ismim. Ayrıca Hamiş anneler yakınımızdakilerle bulışup hep beraber çaylar kahveler içmekte isterim birbirimize destek verebilmek adına 😍😍