Prensannesii77 Selinaymurattt hakkımızda hayırlısı olsun inşallah vaktinde gelsinlerde tek, benimde kontrolüm haftaya 🥰
Selinaymurattt Prensannesii77 aaa ne güzel bakalım ben her kontrole gidene kadar heyecandan günler geçmiyor gibi oluyor inşallah sağlıklı güzel haberler alırsınız sizde hepimizde
Lokumcuk Ayyy bende 31+2 haftalıgım cok heyecanlıyım bebiş 12 gün önde gidiyor masallah ama tabi endişe verici Bi durum aynı zamanda. Dogum seklimiz sezaryen olacak Bi sonraki kontrolüm 33+4 de olacak
Selinaymurattt Lokumcuk maşşalah önden gitmesi iyidir diye düşünüyorum inşallah sağlıklı olsunlar da 2 hafta sonra felan kontrolünüz ondan sonrada sezeryan sa az az zaman belirlenir heralde inşallah hakkınızda hayırlı olan zaman olsun
Selinaymurattt Prensannesii77 bende öyleyim evet gerçekten birde zaman yaklaşıyor diye iyice doğumla ilgili birşeyler de söyler mi doktor diye düşünüyorum
Selinaymurattt Pdrmdr iyiymiş maşallah yani doktor da iyi dediyse iyidir inşallah ben 34 +2 haftalık olduğum için çokta bilmiyorum kilo durumunu aslında
Selinaymurattt Prensannesii77 benim 35+3 olucak bakalım söyler mi bilemiyorum ama birşeyler söylese güzel olur rahatlarım mutlu olurum
Pdrmdr Selinaymurattt doktor ölçümlerin 35 haftayla uyumlu sna iri bir bebek dediler mi dedi bende hayır dedim ama forumda baktım normal yani kilosu
Selinaymurattt Pdrmdr o zaman normaldir bebekten bebeğe göre de değişir ama bencede normal diye düşünüyorum o haftalarda duyduğum kadarıyla
E-sez85 Selinaymurattt 33+4 deyiz mide yanması bacak ağrısı dışında iyiyiz çok şükür 32+2 de 2 kilo idi haftaya kontrolümüz var bakalım kaç oldu kızım 🌸
Selinaymurattt E-sez85 inşallah onlarda zamanla geçer bacak ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı bende de oluyor bu zamanlarda normalmiş inşallah kilo almıştır istediğiniz gibi
Selinaymurattt E-sez85 inşallah aynen sabredip dayanıcaz bebeklerimiz yeter ki sağlıklı olsunlar da inşallah