Elif5305 Merhaba arkadaşlar. Medical parka gidiyorum nst ücreti var mı acaba. Muaneye gidicem doktorum nst ye bağlanıcaksın dedi. Hastaneyi aradım ama Bilgi vermediler
seymen Elif5305 Özel hastanelerde alıyorlar. 15 20 tl civarı değişiyor. Biz 20 lira ödedik. Muayene ücretine ekleyerek söylüyorlar zaten danışmada.
Aydaozk Elif5305 ben samsunda oturuyorum özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti yanında 20 TL de nts için ücret alıyorlar malesef
Elfela Medicana çamlıca hastanesine gidiyorum her nst için muayene hariç sgk lı 80 tl ödüyorum muayene de 130 tl
MelikeEvrenolu Elfela canım bende medıcana çamlıca hastanesine gidiyorum 30 haftalığım bir kere ağrım dolayısıyla girdim 90 tl ödedim her seferinde ödücek miyiz . Hüseyin beyin hastasıyım ben❤️ Sen kime gidiyorsun
MnevverTosun Göztepe medical parka gidiyorum bugün benim doktorum da nst istedi. Herhangi bir ücret ödemedim.
Aydaozk Elifgurkan anam maşallah annesine miniğine de. Amin canım allah razı olsun inşallah darısı seninde başına olsun
Aliasaff Elif5305 alıyorlar canım ücretli çoğu hastanede sizin hastaneyi bilmiyorum ama benim 30 tl di