SedaOzdmrr 17 haftalık hamileyim kizlar doktor bebeğin eşi aşağıda dedi ve ara sira kanamam oluyor karnında da ağrı böyle bı şey yaşıyan varmı 🤔
Muratnannesi SedaOzdmrr plesenta previa tıbbi adı. İlk gebeliğim de benimde öyleydi kanamam olmadı hiç zorunlu sezeryan oluyorsun onun dılında korkacak bişey yok cinsel birliktelik ve yorulacağın şeyler önerilmiyor.
kadriye25 SedaOzdmrr benimde öyleydi hatta 13 den beri aşağıdaydı 20 li haftalarda yukarı çıktı. 24-32 ye kadar yolu var hatta doğum zamanı bile yukarı çıkanı duydum
Minnakkkk SedaOzdmrr benim de öyle suan canım 12.haftamda eşi asagıda ama bu haftalarda çıkar demişti 17+3 günlüğüm Cumartesi değişmemiş dedi progrstan başladı fitil olarak çünkü ara ara kahve lekelenmelrim oluyordu rahim ağzı açık değil dedi ilişki ağır kaldırma uzun yürüyüşler yolculuk yasak
burcuhazal SedaOzdmrr benimde aşağıda 13,.haftadan beri benimde lekelenmelerim oluyor yukarı çıkıyor dediler insallah çıkar yoksa sezeryanda kanamalı oluyormuş kan vermek gerekiyormuş korkuyorm bende ister istemez
tugba9293 Ebru555 sürekli yattınız mı peki? yoksa işte falan çalıştınız mı benim de aşagıda 20. haftaya kadar yatıcam ama sonra işe gitmem gerek
tugba9293 kadriye25 peki sürekli istirahat mı ettiniz. benimde o şekilde 20. haftaya kadar yatıcam ama sonra işe gitmem gerek. siz işte çalıştınız mı?
Halide_zehra SedaOzdmrr benim de 14. Haftada oldu sonra 3 ay yattım iş yapmadım çok zor zamanlar geçirdim gerçekten. çünkü kanamam oluyodu yorulunca iş yapınca. 28.haftada yukarı çıktı çok şükür.
kadriye25 tugba9293 ben sürekli dinlendim. Uzanırken ayaklarımın altına yastık aldım yukarda tuttum. Ağır iş yapma ilişki yasak diye biliyorum.