Pamugunannesi1 Bu testler nasıl yapılıyor ? Kontrole gittiğimde doktor isteyecektir benden ikiliyi ama karnından su aldırma dedi ablam düşük yapabiliyorsun kuzenimde bu testlerin hiçbirisini yaptırmamış hamileyken bilgi verir misiniz?
aylininannesi61 Pamugunannesi1 ben ikiliyi de üçlüyü de yaptırdım sadece kan alıyorlar başka bişey yok
metehaninannesiii Pamugunannesi1 bende haftaya yapılacak ikili test doktorum sadece kan alacaz dedi o kadar
[silindi] Pamugunannesi1 ablaniz veya kuzeninizi degil doktorunuzu dinleyin. Bu testleri yaptirmakta bir risk yok.
cuneeytyareen Pamugunannesi1 6 gün önce ikili testimi yaptırdım . Başka bir doktor ultrasonla bebeğin ense kalınlığına burun kemiğine falan bakıyor çok kısa sürüyor 5 dakika kadar bir şey ultrasondan çıkıncada kan veriyorsun .
Pamugunannesi1 aylininannesi61 Kanım kalmadı ya o kadar çok kan verdim ki en sonuncusunda bayıldım 2 hafta oldu hala geçmedi kolum mosmor duruyor 🥺4 tüp mü alıyorlar gene
Pamugunannesi1 metehaninannesiii O kadar çok verdimki artık hastanede olan laboratuvar hemşireleri tanıyor beni vukaatlıyım 😩
emoser ultrasonda ölçüm yapıyor dr kolundan kan alıyor o kadar 11-13haftalarda ikili yapılıyor zaten o risksz olursa diğerleri yapılmıyor o karından su aldrma en son aşama herşeyi kötü çıkarsa
Pamugunannesi1 emoser 9 gün sonra 13+4 olucaz o zaman yapacak doktor 🙄 Sonuçları ne zaman çıkıyor peki
aylininannesi61 Pamugunannesi1 üstünden benim baya geçti hatırlamıyorum da çok değil bence yaptır haftası geçtikten sonra yapılmıyor sonra merak edip pişman olma
Pamugunannesi1 [silindi] Yok onları dinlemiyorum zaten herkesin kendi isteği ben bebeğimi riske atamam
cuneeytyareen Pamugunannesi1 ben çarşamba günü yaptırdım ikili testi cumartesi günü sonuçlarımız çıkmış bugünde doktorumuza göstericez
aylininannesi61 Pamugunannesi1 evet 11 14 haftaları arasında yapılıyor benim sonucum ertesi sabah çıktı
Pamugunannesi1 emoser Bende özele gidiyorum sonucu alınca direk doktorun yanına mı çıktınız yoksa kontrol gününüzü mü beklediniz
PurpleTail emoser hangi ildesiniz? Benim doktorum 15 gün sonra elimize ulaşır sonuçlar demişti de o sebeple sordum☺️ 5 gün çok iyi.
emoser Pamugunannesi1 asistanı arıyor sizi sorun yoksa zaten çağrmıyolar bir dahaki kontrolde görüşüyorsunz sorun varsa çağırıp konuşuyolar
Morvy Pamugunannesi1 bende 2 hafta önce yaptirdim hastaneyi aradim sonuc ciktimi diye cikti dediler sonra doktorun asistani bana geri dönüs yapti cikan sonucu söyledi
Pamugunannesi1 cuneeytyareen Arayı uzatmamak gerekiyor o zaman bende öyle yaparım sonuç çıkınca giderim hemen
Pamugunannesi1 emoser Asistanı hiç aramadı beni genel de doktorumla mesajlaşıyorum bir problemlemim olduğu zaman