Senazumra babyandmommy bende 18 haftalik ken aşı oldum harektelerini hissediyomusun dedi evet dedim sonra asi yapti ikinci doz icin obur ay cagirdi
icimdekikelebek babyandmommy ben bebeğin hareketlerini net hissetmeden vurulmak istemedim 20 de aradılar gittim ama vurulmak istemedim tam hissetmiyorum diye daha o yüzden 24 de ilk doz vuruldum 28 de ikincisini vurulacağım
icimdekikelebek Ayrıca öyle ağrım da olmadı kolumun üstüne yatmadım ve ağır kaldırmadım ilk gün hiç ağrı yoktu ikinci gün sızlama sonra geçti dikkatli davrandım koluma
icimdekikelebek babyandmommy 20 den önce net hissedemedim ben de 22 fen sonra ancak anlayabildim ilk hamilelik olunca anlamıyor bağırsak hareketi mi bebek mi
icimdekikelebek babyandmommy en geç ne zaman vurulabilriim dedim 24-28, 28-32 siz bilirsiniz dedi oradaki hemşire görüşebilirsiniz hemşirenizle bana geç vurulmamı önerdiler gittim sağlık ocağındaki hemşirelerimle görüştüm
Nuray23 babyandmommy 18.haftamda ilk dozu olmustum. Hissetmiyorum daha dedim onunla bi alakasi yok dediler. Gittim oldum bende😊😊
shryldrm babyandmommy herkesin Ağrısı oluyor diye bir şey yok o yönden korkutma kendini saniyelik bir şey zaten şişerse filan kolonyayla ovmak iyi geliyor Zaten birkaç güne geçiyor azalarak
Minnakhamis babyandmommy 19. hafta yaptırdım ilk dozu ☺️ Bana 2 gün su değdirme birde kolunun üstüne yatma demişti ☺️ çok şükür fazla ağrım olmadı tamamiyle bünye meselesi ☺️🌸
Basakgul babyandmommy Merhabaa. 19 -20 uygun haftalar tetenoz için biraz erken sanırım.Ama çağrıldıysaniz gidin.Benim de yaklaşık 4 gün kadar ağrıdı ve hafif şişti.Tabi kol kaldırınca hafif ağrısı oluyor ama kolu kaldiramayacak kadar abartı bir durum yok.
PurpleTail babyandmommy beni de ohafrada çağırdı sağlık ocağı 😏 ama biraz erken gibi etrafımdaki herkes 20.haftalarda gitmiş bildmiyırum belki konuşup ertelenebilir
PurpleTail babyandmommy benim daha iki hafta var:( doktorunuzun görüşünü benimle de paylaşır mısınız? Merak ettim ne diyeceğini.