Yusufveannesi Masalalya agrı kesiçi filan yapıyorlar tam agrıyor 1 2 gün ama sonra unutuyorsun bile normal Doğumda alttan dikiş oluyor ne otura biliyorsun
Elfela 38+3 sancı yok kasılma yok bebis kanala inmedi dönmedi bile.. üstelik 3700 🤦🏻♀️ Dengemi saglayamıyorum artık agrım sancım yok evi temizliyorum eğiliyorum kalkıyorum yürüyorum ama nafile 🤷🏻♀️ Cok sıkıldım artık ama 🙅🏻♀️
AytlKandemir Masalalya bizde 38+2 ve başı aşağıda ama kanala girmemişti sabah kalktığımda göbeğim aşağıya inmişti hiç açılmam da Yok nst de sancıda Yok nasıl olacak bilmiyorum
feyzakoral 38+4 olduk. Kasılmalar var ama sancı yok. Kızımızın kilosu 3200dü. Bayramdan hemen sonra kontrolümüz var bakalım. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏼🙏🏼🦋💁🏽♀️
Deniz_destan_can 38+2 oldum ben de. Bugün komple uyudum anlamadım ki. Midem her zamanki gibi iyi değil. Karnımda sertleşme ve kasılma oluyor. Ara ara kasıklarım ağırıyor
Dimplesgirll Kızlar bende 37+1 vajinama iğne batması gibi batmalar oluyor sizde de oluyor mu acaba geçen baya sancı çektim bel ağrısıyla beraber doğumun habercisi mi acaba yarın kontrolüm var benim bebek 2 hafta önden gidiyordu merak ediyorum kaç oldu en son 3285 gram dı
Teacher34 Dimplesgirll iğne batması bana 37 de oluyodu dktra gıdnce dedm o da yerıne yerlesmeye calısıo inmiş kanala dedı onıgne battkca asagı yerlesıor dedı smdı 38+3 üm yarın sezeryan olacagım oncekı dogumum sezeryan dıye
Dimplesgirll Teacher34 Aa öylemi canım bende yarın gidince sorayım bakalım ben normal istiyorum inşlah kanala inmiştir