Seda6019 mavisahinn hayır eşimin sigortası var ve bir ara yatıramadık. Ben bu haktan yararlandım. Daha önce ya eşinin ya senin sigorta girişinin varsa oluyor . Hiç sigorta girişi olmayan birisi için olmuyor
Ozge1708 Eslemoyku Valla bizde hic bilmiyorduk. Sonra randevu alıp hastaneye gittigimiz de kayıt yaptırırken söylediler bize canm. O zamandan beri indirimli bakiliyoruz. Sizde kayıt yaptırırken sorun bi belki sizde faydalaniyorsunuzdr.
-Cansu- Minik_kalplim_ canım bende Avcılar hosbitale gidiyorum ama bana hiç bahsetmediler normal muane ücreti ödüyorum 165
Minik_kalplim_ -Cansu- aaa siz hatırlatın isterseniz bende bağcılar hospitalise gidiyorum ilk gittiğim günden beri kendileri söyledi bana.
zynep24 Arkadaşlar girişte fiş keserken analık hakkından yararlanabiliyor muyum deyin zaten onlar bakar söyler
zynep24 Ek bir başvuru falan gerektirmiyor ben sartları bilmiyorum fiş keserken görevli söyledi ama bizimde var sigorta artık ödemiyoruz ama belki ondan şartı bu olabilir
kahve-cekirdegim Minik_kalplim_ özelde bana sormadılar söylemediler ama söylemem gerekir mi acaba hatırlatmak adına
Ozge1708 Ozlemm35 Ayy daha küçücük annesi o zamanlar bana da zaman geçmiyordu şimdi sanki daha çabuk geçiyor. Sende mi medifama ya gidiyorsun.