Hemsireanne1 papatyaanneee ben doktoruma sordum yememen gerekiyor dedi. Ciğer Kokoreç sucuk sosis salam böyle şeyler yenmiyor
biranneikikedi papatyaanneee ben yedim ama az A vitamini çok fazla ciğerde, her şeyden azar azar yiyorum pastırma, sucuk bence önemli olan kararında yemek. Doktorunuza da danışın ama farklı görüşler var
UmayAsya papatyaanneee ben bilmeden 2 3 defa yedim hiç de bir şey olmadı tabi bu sende de böyle olacak diye bir şey yok herkesin hamileligi farklı doktorun ne derse onu yap 🌸
2numarasusam papatyaanneee ayda 1 kez sakatat yiyebileceğimi söyledi doktorum. Sende doktoruna sormalısın canım.
Mrv24 Benim doktorum yiyebilirsin demişti kan yapmasi açısındann herzman yenen bişe değil zaten. İki gebeliğimde de yedim bir sıkıntım olmadı şükür
papatyaanneee biranneikikedi doktorum hiçbir şey yasak değil dedi canın ne çekerse azar azar ye dedi ama yine de ciğer a vitamini zengin olduğu için başka hamişlere de sormak istedim
papatyaanneee Minik_kalplim_ Umarım bir an önce bulantıların gider ben de çok mide bulantısı yaşıyordum doktorum bir hap verdi o beni kurtardı çok rahatladım
papatyaanneee 2numarasusam Doktorum hiçbir şey yasak değil canın ne çekerse abartmadan ye dedi hiçbir kısıtlama getirmedi ben normalde hiç yemem ama nedense bugün canım çekti hamilelik sürecinde belki ilk ve son yiyişim olacak bende biraz yemeyi düşünüyorum canım
2numarasusam papatyaanneee yiyebilirsin o zaman. 🤗 öncesinde tahlil yapıyorlar zaten ona göre yiyip yiyemeyecigimizi söylüyorlar
Saripapatyam1 papatyaanneee hamileliğin başından beri yiyorum dürüm halinde hatta dün gene yedim 😂 bence bir sorun olmaz dürüm içine az konuluyor zaten
Nslhnkr papatyaanneee benim doktorum sadece kuzu ciğerine onay verdi. Bebeğin alabilecegi bütün vitaminler mevcutmuş
ikiponcik_annesi Bende bunu ilk defa burdan gördüm şimdiye kadar rahat 4-5 kere yemişimdir hani saymadım ama hamileliğin başından bu yana ara ara yedim çok şükür bi sıkıntım olmadı 27 haftalığm bu arada
papatyaanneee ikiponcik_annesi süpermiş rahatlattın beni ben de internette okumuştum sakatat tehlikeli diye o yüzden merak ettim yiyenleri