Begumhane Aslihanilhan metebolizman yavaşlamıştır su iç bol bol yürüyüşe başlarsın az da olsa havalar ısınıyor stres yapma sağlıklı sıhhatli kucağına al gerisi önemli değil
Aslihanilhan Begumhane belki de dediğiniz gibidir. Çok su içemiyorum çünkü . En fazla 1 buçuk litre içebiliyorum. Amin amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah
Mrc34 Aslihanilhan pandemi dolayısıyla hareketsizlestik ve kilolar alınıyor benim de fazla gidiyor kilom her gün yürüyüş yapmaya başladığımdan beri kilo artisim azaldı sizi bunu tavsiye edebilirim
Aslihanilhan Mrc34 haklısın canım 2 günde bir mutlaka cıkıp 1 saat yürüyorum normalde . Ama iki gündür öyle soğukki cıkamadım . Fırsat buldukça yürümek lazım
Seduru Aslihanilhan 21 de 9 kilo aldım 27 yi düşünemiyorum bile 😂 ilk hamileliğim de de 21 kilo almıştım ama o yüzden şaşırmıyorum ☺️
Aslihanilhan Seduru verirsin sende canım benim hiç kafaya takma boşver aman :) demekki bizim bünyeler alıyo
Seduru Aslihanilhan aynen ilk hamileliğim de de aldım doğum dan 5 ay sonra falan gitmişti hepsi kilo sıkıntım yok çok şükür ☺️😂
Nuray23 Aslihanilhan 28.haftamda 13 kilo almistim. Cok fazla da yiyen biri degilim. Sekerde normal cikti.
momsboys Tugba_0 gercektenmi bende 23+3 üm 4 kilo aldım 68 ile gebe kalmıstım 72 kiloyum ve zaten kilom fazlaydı bana göre belimde cok ciddi agrılar olusuyor son aylar hızlı alırım diye cok korkuyordum
Egeligelin Aslihanilhan ekmek pirinç makarna tatlı yeme az ve sık ye protein ağırlıklı beslen bir de menüne yeşillik ekle kilo alımı sıfır senden yağ gidiyo bebiş büyüyo .😊(bol suyu hiç unutma.)
Gozde9120 Canını sıkma ben ilk hamileliğimde 55 ile hamile kalıp 81 ile doguma girdim yani 26 kilo birden aldım 3 ayda 20 kilo gitti canını sıkma ama dikkat et ta bu i kilona sağlığın için karbonhidrat ağırlıklı beslenme kahvaltı dışında ekmek yeme